Ecaterina Ladin a născut. Actrița din Las Fierbinți a făcut publică prima poză cu bebelușul

Publicat pe

Ecaterina Ladin, îndrăgita actriță din serialul Las Fierbinți, a născut pentru a doua oară, chiar cu nouă zile înainte de ziua ei de naștere. Artista care o interpretează pe Dalida în proiectul ProTV a făcut publică bucuria ei, dar și prima imagine cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ecaterina a devenit pe 18 februarie 2021 mamă de băiat pentru a doua oară. Actrița a postat o imagine adorabilă, cu bebelușul ei, alături de un mesaj emoționant: … până la lacrimi mi-e dragă viața!' Ecaterina Ladin și soțul ei s-au căsătorit pe 6 iunie 2015 și mai au un fiu.

Imediat au apărut primele reacții la poza de pe contul de Instagram al artistei. Printre vedetele care au felicitat-o se numără unii dintre colegii din Las Fierbinți, dar și alte vedete din showbiz, precum Flavia Mihășan. Originară din Chișinău, îndrăgita actriță a intrat rapid în inima românilor cu personajul ei, Dalida.

Ecaterina Ladin a născut. Actrița din Las Fierbinți a făcut publică prima poză cu bebelușulEcaterina Ladin a născut. Actrița din Las Fierbinți a făcut publică prima poză cu bebelușul

Ecaterina Ladin a născut

Cu siguranță, modul în care a fost crescută Ecaterina de către părinții ei a influențat-o și în relația cu propriul copil. Actrița mărturisea într-un interviu că nu a avut parte de stabilitate financiară în copilărie, dar a crescut într-o atmosferă plină de dragoste.

Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi. Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde). Deocamdată, i-am împlinit visul tatei.

Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea', a declarat actrița, pentru Adevărul.

Citește și: Cum se simte Ecaterina Ladin, însărcinată în 7 luni. Ce se va întâmpla cu personajul său, Dalida din Las Fierbinți

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman: „Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Citește și: Actorii din Las Fierbinți au interzis în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano! Ce se întâmplă cu filmările serialului

Ce a povestit actrița din Las Fierbinți despre soțul ei

Povestea lor de dragoste a început într-un mod inedit. Cei doi s-au cunoscut înainte ca Ecaterina să joace în Las Fierbinți. Ea lucra pe plajă și actualul ei soț era… șeful ei!

‘L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ‘Fierbințiul’ (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie.

Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire’, a declarat Ecaterina Ladin pentru ProTV.

Cine este Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți

Originară din Republica Moldova, Ecaterina a fost nevoită să schimbe registrul pentru a se descurca financiar. Ea a avut o pauză în actorie timp de trei ani, vreme în care și-a încercat norocul în afaceri într-un domeniu total diferit de ceea ce face ea în prezent. La 16 ani era deja studentă la Institutul de Arte din Moldova. Un an mai târziu se muta la București și intra la Actorie.

În primele două luni de facultate nu a vorbit deloc, îi era rușine și teamă că oamenii nu o vor înțelege din cauza accentului. Balonzaidul lui Hamlet avea să pună capăt tăcerii. Fratele ei mai mare a întreținut-o după ce a terminat facultatea, pentru că stătea ilegal în România și nimeni nu o putea angaja.

A renunțat totuși la teatru vreme de trei ani, timp în care și-a făcut o afacere cu țiglă metalică, iar pentru a înțelege ce înseamnă treaba asta timp de patru luni a urcat pe toate acoperișurile din Moldova. A închis prăvălia odată ce a venit criza. Și într-un fel a fost mai bine așa, pentru că apoi lucrurile s-au legat: a revenit pe scena teatrului, a primit rolul Dalidei și-a început relația cu actualul soț.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter