Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman: „Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 19 februarie 2021, 17:45

Marius Elisei a ales să spună totul despre divorțul de Oana Roman. Cum s-a ajuns la această variantă, de la cine a venit propunerea, ce se va întâmpla cu fetița lor, dar și cum se înțeleg în acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Înainte de Crăciun, Marius Elisei și-a făcut bagajele și a decis să plece din casa în care locuia cu Oana Roman și fetița lor. Cei doi au încheiat relația de comun acord, însă au preferat să o facă matur, fără scandal.

„Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor.

descărcare-14-2descărcare-14-2

Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie', a declarat Marius Elisei, invitat în emisiunea La Măruță.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Mariu Elisei

Cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc, iar singurul pas firesc era despărțirea. În plus, a spus Marius Elisei, el nu se mai simțea implicat în viața de familie.

„Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic.

Eu lupt ca pe Isabela să o duc cât mai sus posibil pe zona sportivă. Acum ea face tenis și înot, dar dacă există potențial eu o să fac tot posibilul să ajungă cât mai sus. Mama soacră nu s-a implicat în discuțiile noastre, nici părinții mei, nici prietenii, nimeni. Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales că am încercat de atâtea ori să ne împăcăm. Mă sună mama mereu să mă întrebe cum suntem. Și eu sunt afectat, doar că nu arăt și nu stau să plâng sau să sufăr așa. Acum nu locuim împreună, am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie.

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Nici măcar ea nu se mai recunoaște!

Citește și: Pepe și Daniela Crudu, dialog fără perdea, înainte să-și anunțe divorțul: „Am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual’

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…'

Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca pe un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu. Lumea nu știa ce se întâmplă, că am plecat sau că sunt singur. Divorțul e un șoc, nu e ușor, mai ales că este și un copil. Din partea mea a venit, eu am zis să divorțăm, dar și Oana a fost de acord și m-am bucurat. Mă bucur că s-a ajuns aici, la notar. Am decis împreună totul. Timpul va decide ce se va întâmpla, orice este posibil, mai ales că eu îmi mai doresc copii. Diferența dintre noi nu a contat, pentru că a existat dragoste, ne-am iubit și ne-am plăcut', a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton