Claudia Pătrășcanu refuză casa de 150.000 de euro promisă de Gabi Bădălău: „El ne-a dat afară”

Publicat pe

Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă Claudiei Pătrășcanu. Aflați în plin proces de divorț, afaceristul i-a spus fostei partenere că îi poate oferi bani pentru o mașină, dar și că va plăti pentru ca băieții lor să meargă la cele mai bune școli. În plus, Bădălău s-a oferit să cumpere o casă pentru Claudia și cei doi băieți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Acum, vedeta a refuzat oferta financiară venită de la fostul ei partener. Ea spune că va lăsa autoritățiile să rezolve problemele dintre ei. Mai mult, ea a depus și o plângere împotriva lui Bădălău, după ce acesta i-a adus acuzații extrem de grave.

Claudia Pătrășcanu refuză casa de 150.000 de euro promisă de Gabi Bădălău: „El ne-a dat afară'Claudia Pătrășcanu refuză casa de 150.000 de euro promisă de Gabi Bădălău: „El ne-a dat afară'

Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă generoasă artistei, prin care s-a oferit să îi achiziționeze ei și celor doi băieți o casă în zona de Nord a Capitalei, o mașină și să asigure plata taxelor școlare ale copiilor la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ.

Claudia Pătrășcanu nu vrea să audă de oferta fostului partener

Cântăreața s-a gândit la propunerea lui, însă a decis să o refuze, spunând că totul este doar o strategie și că nu mai are încredere în el, pentru că nu o dată s-a întâmplat ca acesta să se răzgândească în ultimul moment.

„Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am prezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru.

Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât. Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru. Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămână lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani.

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Citește și: Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău.Îl consideră un pericol pentru copii

Citește și: Jojo are probleme grave de sănătate:„Am făcut RMN, am o inflamație destul de mare’

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou:„Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…’

Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău și-a prezentat oferta, pe care i-a și trimis-o printr-un mesaj fostei sale soții.

Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare.

Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback’, a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter