Pepe și Daniela Crudu, dialog fără perdea, înainte să-și anunțe divorțul: "Am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit"

Publicat pe

Cu puțin timp înainte de a-și anunța divorțul de Raluca, Pepe a fost protagonistul unei emisiuni pe canalul său de YouTube, unde a făcut dezvăluiri incitante, provocat de Daniela Crudu, care i-a fost invitată. Iată ce a declarat artistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea divorțului dintre Pepe și Daniela Crudu a luat pe toată lumea prin surprindere, în condițiile în care cei doi erau considerați un cuplu stabil. La scurt timp însă după anunțul făcut de artist, au început să iasă la iveală tot felul de detalii, mai mult sau mai puțin picante, care ar fi putut constitui motivul despărțirii.

Chiar Raluca, în urmă cu 4 luni, invitată în emisiunea soțului ei, spunea, mai în glumă, mai în serios, că nu are încredere în fidelitatea soțului ei, declarație care, la vremea respectivă, nu a fost luată în serios, evident. Cu doar câteva zile înainte de a face anunțul, Pepe a avut un dialog extrem de spumos însă cu Daniela Crudu și sora ei, invitate la emisiunea lui online, artistul nesfiindu-se să dea amănunte despre viața lui intimă…

Pepe și Daniela Crudu, dialog fără perdea, înainte să-și anunțe divorțul: "Am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit"Pepe și Daniela Crudu, dialog fără perdea, înainte să-și anunțe divorțul: "Am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit"

„Este mai frumos în mașină decât în elicopter”

După ce s-a relaxat puțin atmosfera, Pepe a atacat un subiect mai delicat, iar Daniela Crudu, în stilul ei binecunoscut nu s-a jenat să răspundă. Drept urmare, au povestit care au fost locurile publice în care a făcut amor,

„Este mai frumos în mașină decât în elicopter, nu știu, nu am… În elicopter ai prestat vreodată?', a întrebat-o Pepe pe Cruduța, iar aceasta n-a ezitat să-i răspundă. „Nu, nu în elicopter, în private jet!”, i-a răspuns fosta asistentă de la Antena 1, în hohotele de râs generale.

Private jet?! Deci, la altitudine, să mă ierți. Uite, vezi, că am încercat peste tot, dar la altitudine, nu mi-a ieșit că era cu… WC-ul ocupat', a glumit Pepe.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

Pepe: „Am plătit femei pentru favoruri sexuale”

Latino loverul a avut, de altfel, o viață amoroasă extrem de incitantă, despre care nu s-a sfiit să povestească în presă. La un moment dat, s-a speculat chiar că ar fi avut o aventură cu Daniela Crusu, însă Pepe a negat, mărturisind însă că nu s-ar fi dat în lături dacă nu ar fi fost căsătorit…

Acum câțiva ani, în emisiunea lui Dan Capatos, artistul a mărturisit nu doar că a plătit pentru sex, ci și că a făcut sex în trei!

Da, am făcut asta, dar cu mult timp în urmă. Bănuiesc că se iau în calcul şi cadourile, că despre asta a fost vorba', mărturisea Pepe la Un show păcătos, conform româniatv.net.

La vremea aceea, depășise momentul divorțului de Oana Zăvoranu și era deja căsătorit cu Raluca, artistul făcându-i soției sale, indirect, cea mai frumoasă declarație de dragoste.

„E adevărat, alături de Oana am trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar iubirea vieţii mele este Raluca”, a mărturisit Pepe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter