Imagini neașteptate! Cu ce femeie s-a afișat Pepe, după ce a anunțat că divorțează de Raluca

Publicat pe

Vestea că Pepe divorțează de Raluca Pastramă a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar și pentru familia lor. Chiar dacă fetițele sunt prea mici ca să afle ce se întâmplă între cei doi părinți, Pepe a spus că nu este cale de întoarcere și că Raluca a fost cea care a luat decizia și că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După vestea separării dintre el și Raluca, Pepe încearcă să-și vadă mai departe de viață. Astăzi, artistul s-a echipat corespunzător și a mers la sală. Acolo, Pepe a avut parte de o surpriză pentru că s-a întânit cu nimeni alta decât Ozana Barabancea, colega lui de breaslă.

Cei doi s-au filmat în sala de forță și erau extrem de zâmbitori, în timp ce se strângeau în brațe. Pepe și Ozana Barabancea se înțeleg de minune și petrec timp de calitate împreună ori de câte ori au ocazia, iar buna dispoziție nu lipsește când se întâlnesc!

Au de împărțit aproape jumătate de milion de euro

După ce a anunțat că divorțează de Raluca după opt ani de căsnicie, Pepe s-a afișat cu o vedetă de la noi.

Astăzi, artistul s-a echipat corespunzător și a mers la sală. Acolo, Pepe a avut parte de o surpriză pentru că s-a întânit cu nimeni alta decât Ozana Barabancea, colega lui de breaslă.

Imagini neașteptate! Cu ce femeie s-a afișat Pepe, după ce a anunțat că divorțează de RalucaImagini neașteptate! Cu ce femeie s-a afișat Pepe, după ce a anunțat că divorțează de Raluca

Cei doi s-au filmat în sala de forță și erau extrem de zâmbitori, în timp ce se strângeau în brațe. Pepe și Ozana Barabancea se înțeleg de minune și sunt buni prieteni, motiv pentru care întâlnirea lor a fost un prilej de bucurie.

Pepe și Raluca divorțează amiabil

Divorțul va fi la notar, iar artistul a mărturisit că va avea o relație amicală cu Raluca de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Acum, însă, cei doi trebuie să împartă și o avere de aproape jumătate de milion de euro.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul', a mărturisit Pepe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter