Andreea Bălan a fost operată de urgență. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Publicat pe

Andreea Bălan a fost operată de urgență, după ce noaptea trecută nu a putut dormi din cauza unor dureri înfiorătoare pe care le-a avut. Medicii au spus că trebuie operată neapărat, pentru că altfel ar putea să facă septicemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit surselor cancan.ro, Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare.Potrivit specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă.

Cum arăta vedeta înainte să ajungă la spital

Luni, cu doar câteva ore înainte de a se confrunta cu problemele de sănătate,  Andreea Bălan a fost fotografiată în parcarea televiziunii Antena 1. De cum a coborât din mașină, vedeta a dat semne că ar fi extrem de slăbită. Artista pare că a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

Andreea Bălan a fost operată de urgență. Ce spun medicii despre starea ei de sănătateAndreea Bălan a fost operată de urgență. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

‘Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut’, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat al vedetei.

Andreea Bălan este internată de noaptea trecută în spital și a postat un mesaj pe rețelele de socializare: ‘Viața îți dă cât poți duce’. Ea s-a dus singură la spital, după ce nu mai rezista din cauza durerilor infernale pe care le simțea.

Citește și: Cine o consolează pe Andreea Bălan în momentele dificile: „Aceea iubire îți dă o putere enormă să faci lucruri frumoase'

Citește și: Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au făcut un pas uriaș în relația lor. Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de repede!

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…'

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete: „Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…'/ EXCLUSIV

În ultimul an, vedeta a fost supusă la încercări grele. Era să-și piardă viața atunci când a adus pe lume cea de-a doua fetiță.

În urmă cu un an și  jumătate, mai exact la începutul lunii martie, Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator în timp ce o aducea pe lume pe cea de-a doua fetiță a sa. Medicii de la Sanador au reușit, din fericire, să o resusciteze.

„Evoluţia şi starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătăţit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze şi să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1 la 80.000 de naşteri', a declara purtătorul de cuvânt al spitalului atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter