Cine o consolează pe Andreea Bălan în momentele dificile: "Aceea iubire îți dă o putere enormă să faci lucruri frumoase"

Publicat pe

Andreea Bălan, aflată în plin proces de separare de George Burcea, recunoaște că are momente în care se simte tristă, poate chiar când plânge, însă alături îi stau întotdeauna fiicele sale, care o consolează și îi dau putere să meargă mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a avut un an dificil. În urmă cu șapte luni anunța despărțirea de tatăl fetițelor sale, George Burcea. A urmat o serie întreagă de întâmplări, însă acum lucrurile s-au mai liniștit, iar dragostea i-a bătut din nou la ușă frumoasei artiste, care a spus în repetate rânduri că nu se închide în fața unei noi relații.

Cu ocazia lansării noii sale melodii, Poveste de toamnă, care este despre iubire în diferite forme, Andreea Bălan a recunoscut la Observator că mai are momente când plânge, însă fiicele sale sunt cele care îi sterg întotdeauna lacrimile și îi dau putere să meargă mai departe și să înfrunte orice greutate.

Citește și: Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley!Vedeta a făcut public mesajul jignitor

'Fetele mele, Ella și Clara îmi șterg lacrimile. O mamă își ia puterea întotdeuna de la copii, și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere enormă să faci lucruri frumoase.

Eu acum mă concentrez cel mai mult să le fie lor bine, să fie ele fericite și, binînțeles, să am o carieră frumoasă în continuare', a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Cine o consolează pe Andreea Bălan în momentele dificile: "Aceea iubire îți dă o putere enormă să faci lucruri frumoase"Cine o consolează pe Andreea Bălan în momentele dificile: "Aceea iubire îți dă o putere enormă să faci lucruri frumoase"

Citește și: Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase:„Tot cu trenul mergeam'

Fetițele, Ella și Maya locuiesc cu Andreea Bălan și bunica lor din partea mamei.

Andreea Bălan și George Burcea și-au refăcut viețile

După despărțire, Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, cu toate că nu a făcut declarații oficiale în acest sens. Totuși, fotografiile care au apărut cu ei de-a lungul timpului și-au spus cuvântul.

La rândul lui, George Burcea și-ar fi refăcut viața în brațele Vivianei Sposub de la Ferma. Momentan nu se știe dacă legătura lor va fi una de durată, însă imaginile apărute în spațiul public tind să confirme că relașia lor ar putea fi una destul de serioasă.

Citește și: Actrița Amanda Seyfried a născut al doilea copil.Prima imagine cu bebelușul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter