Singurul loc de la Survivor unde concurenții pot face strategii, fără să fie filmați. Trucul ținut secret până acum!

Publicat pe

Concurenții de la Survivor sunt supravegheați în permanență și aproape orice mișcare din tabere este monitorizată. Cel puțin asta se credea până la acest moment. Simona Hapciuc a dezvăluit un truc la care apelează concurenții pentru a se ascunde de camerele de filmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, a răspuns mai multor curiozități ale fanilor și a dezvăluit mai multe detalii din culise. Vedeta a povestit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de luat vederi și mai ales ce fac concurenții pentru a scăpa de ele.

Simona a oferit asigurări că show-ul nu este deloc regizat și că nu primesc deloc ajutor din partea staff-ului, cu atât mai puțin mâncare în plus. Concurenții trebuie să se descurce cu foarte puține lucruri la dispoziție: nu au nici măcar lucruri de bază precum șampon, săpun sau hârtie igienică.

Singurul loc de la Survivor unde concurenții pot face strategii, fără să fie filmați. Trucul ținut secret până acum!Singurul loc de la Survivor unde concurenții pot face strategii, fără să fie filmați. Trucul ținut secret până acum!

Locul unde se ascund concurenții Survivor de camerele de filmat

Încearcă se se descurce cu ce au și să dea totul pe traseu, dat fiind cât de important este fiecare punct adus de către un concurent. Fiecare tabără are propriile secrete și fac tot felul de strategii pentru a avea câștig de cauză.

Simona Hapciuc a dezvăluit, astfel, un truc la care concurenții apelează pentru a se ascunde de camerele de filmat sau de coechipieri. În echipa Faimoșilor, concurenții care fac strategii merg în apă, unde discută ore bune, în locuri unde echipa de filmare nu poate ajunge, potrivit Kanal D.

Citește și: Cum se spală concurenții la Survivor și ce folosesc când merg la toaletă:„Nu avem hârtie igienică'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor.Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Citește și: Alexandra Stan amenință cu dezvăluiri de la Survivor:”Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV, e mâncătorie”

Citește și: Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. A avut boala anul trecut:„Sper să nu am reacții adverse'

Simona Hapciuc, despre strategia Războinicelor pentru a câștiga puncte

De asemenea, Faimoasa a mai vorbit despre o strategie la care fetele din echipa Războinicilor ar apela tot mai des pentru a-și asigura punctul. Din punctul ei de vedere, Războinicele se dau lovite pe teren sau se accindentează subit, generând un pretext pentru a evita confruntarea. Vedeta susține că asta a observat în perioada petrecută în competiția sportivă.

Simona Hapciuc nu a revenit în țară până acum. Se află tot în Republica Dominicană unde o se efectuează mai multe analize pentru a se asigura că are o stare de sănătate bună. Se relaxează la soare și se bucură de plăcerile de care a fost privată în perioada petrecută la Survivor.

Cum se spală concurenții de la Survivor

Tot Simona Hapciuc a povestit totul într-un live, când fanii i-au adresat tot felul de întrebări privind igiena concurenților. Se pare că atât Războincii, cât și Faimoșii au posibilitatea de a spăla numai în apa mării. Nu au la dispoziție nici săpun, șampon sau vreun alt produs cosmetic care să-i ajute să se curețe mai bine. Mai mult, Simona a precizat că nici măcar nu se lua bine transpirația, praful sau nămolul, în funcție de probe, după o zi în care au fost nevoiți să intre pe traseu.

Când încercau să se curețe, cel mai la îndemână instrument erau unghiile. Și aici intervenea altă problemă, dat fiind că singura metodă pentru a și le curăța era să și le roadă.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter