Alexandra Stan a ajuns azi de urgență la medic. „Am avut o criză înainte să...”

Publicat pe

Alexandra Stan a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale din cauza unui incident petrecut miercuri de dimineață, 3 martie. Artista a povestit puțin despre ce s-a întâmplat prin intermediul unei intervenții telefonice, chiar înainte să ajungă în platoul emisiunii Teo Show, unde fusese invitată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a fost invitată, miercuri, în platoul emisiunii Teo Show, însă nu a putut să ajungă la timp. La primele ore ale dimineții, a avut parte de un accident. Aceasta și-a luxat glezna și a avut nevoie de ajutor medical. De asemenea, a susținut că a fost vorba de un moment de neatenție, când se afla în fața locuinței sale.

Toate aceste detalii, artista le-a oferit printr-o intervenție telefonică, înainte de a ajunge în platoul emisiunii.

Alexandra Stan a ajuns azi de urgență la medic. „Am avut o criză înainte să...'Alexandra Stan a ajuns azi de urgență la medic. „Am avut o criză înainte să...'

Am avut o criză înainte să vin la voi în emisiune, nu știam cu ce să mă încalț, pentru că nu pot să port tocuri și când eram în fața blocului mi-am luxat piciorul. Am mers de dimineață la medic.', a povestit Alexandra Stan, într-o intervenție telefonică la Teo Show pentru a explica de ce întârzie.

În momentul în care a ajuns în platoul emisiunii, Alexandra Stan părea că se simte mult mai bine.

Citește și: Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor:„Eu am un singur rinichi'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan

Citește și: Cum se simt Alina Laufer și copiii, la trei săptămâni de la naștere.„Gemenii sunt la ATI și îi poate vedea 10 minute pe zi'/ EXCLUSIV

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…'

Alexandra Stan și fostul iubit s-au împăcat

Alexandra Stan de la Survivor își anunțase despărțirea de Bogdan Drăghici în toamna anului trecut, însă între timp și-ar mai fi acordat o nouă șansă. Mai mult, iubitul ei ar fi venit după ea în Republica Dominicană.

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Stan anunța printr-un mesaj despărțirea de Bogdan Drăghici, după numai câteva luni de relație.

Deși în urmă cu câteva săptămâni de anunț, Alexandra și iubitul ei se arătau mai fericiți ca niciodată, pare că lucrurile dintre ei nu au mers în direcția bună. Alexandra Stan și-a petrecut perioada de carantină în compania lui Bogdan la Târgu-Mureș și toată lumea credea că relația lor este una foarte serioasă, dar iată că după câteva luni totul s-a terminat.

Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor', a fost o parte din mesajul Alexandrei Stan.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter