Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite. „E inventat de mine. Aveam 11 ani...”

Publicat pe

Prezența lui Connect-R la Chefi la cuțite a fost una surprinzătoare și savuroasă. Artistul nu doar că i-a surprins pe cei trei chefi cu simpla lui prezență, dar a gătit un desert creat de el însuși pe când era copil, după cum acesta mărturisește. Rețeta lui are și o denumire: tortul săracului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La insistențele fiicei sale, Maya, Connect-R a mers la Chefi la cuțite să gătească.

Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la Chefi la cuțite. E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea COVID și a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la Chefi la cuțite, că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi, aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși', a declarat cântărețul în timp ce pregătea desertul.

Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite. „E inventat de mine. Aveam 11 ani...'Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite. „E inventat de mine. Aveam 11 ani...'

De asemenea, Connect-R a dezvăluit că rețeta este inventată de el, că reprezintă desertul copilăriei sale și că avea vreo 11 ani atunci când l-a pregătit prima dată.

Se numește tortul săracului, e inventat de mine și pe vremea aia era cel mai sărac, aveam vreo 11 ani. E un preparat cu patru ingrediente. Taică-miu lucre atunci la o cofetărie, era tinichigiu și lucra acolo, la clădirea respective. Și, ca tot românul de pe vremea comunismului, se descurca așa cum putea. Și mai venea acasă cu biscuiți populari, cacao și zahăr. Și am făcut într-o zi treaba asta și am făcut tortul ăsta. Când ești copil crezi tot cee ace faci și iese. Acum nu știu dacă o să iasă la fel de bun, dar eu sper că da', a mai povestit artistul.

Citește și: Surpriză! Connect-R și Misha locuiesc împreună, la 3 ani de la divorț:”Noi suntem împăcați”

Citește și: Connect-R, dezvăluiri sincere:„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi

Citește și: Gina Pistol a plâns la Chefi la Cuțite. Ce cadou emoționant a primit:„Draga lui mama…'

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește.Cine e viitoarea lui soție

Rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite

Ingrediente:

  • 300-400 gr biscuiți populari;
  • 375 gr unt la temperatura camerei;
  • 250 gr zahăr pudra foarte fin;
  • 5 gălbenușuri;
  • 300 ml lapte călduț este suficient (eu am avut 500 ml, dar nu a fost absorbit de biscuiți);
  • 3 linguri de cacao;
  • esență de rom;
  • fulgi de nuca de cocoș pentru ornat.

Mod de preparare

Într-un castron, puneți untul pe care îl bateți cu zahărul pudră, folosind o lingură de lemn sau mixerul. Nu uitați. Zahărul să fie foarte fin pentru ca respectiva cremă să devină și ea mai fină.

După ce amestecați foarte bine untul cu zahărul, adăugați câte un gălbenuș în crema care se mixează continuu până la încorporarea tuturor gălbenușurilor, după care adăugați cacao și esența de rom.

Pe biscuiți trebuie să-I scufundați pe rând în laptele călduț, așeezândui după pe un platou sau tavă. După așezarea primului strat, adăugați crema, care trebuie distibuită uniform cu o paletă, după care treceți la următorul start de biscuiți înmuiați în lapte.

Ultimul strat va fi unul de cremă, după care puteți să presărați deasupra prăjiturii fulgi de nucă de cocos. Apoi, băgați preparatul în frigider pentru câteva ore pentru a fi mai ușor de tăiat.

Poftă bună!

Sursa foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter