(P) Tendințe 2021 în materie de beauty și tehnologia care îți scoate în evidență frumusețea

Publicat pe

Frumusețea este forța creatoare din interiorul femeii, care se reflectă și la exterior, prin doze de feminitate. Din cele mai vechi timpuri, femeia a fost, prin frumusețea ei, diferită din două poluri opuse: muză pentru pictori, scriitori și muzicieni și vărsare de sânge în războaie.

Multe nume de femei puternice au intrat în istoria omenirii atât prin frumusețea lor, cât și prin ceea ce transmiteau ele. Elena din Troia, Cleopatra, Eva, Maica Theresa, Ioana DArc și multe altele.

În prezent, femeia rămâne în aceleași clasamente când vine vorba de frumusețe și feminitate. Tehnologia din prezent vine la pachet cu multe tendințe și creații din care ne putem delecta cu cele mai inovative tratamente pentru a ne păstra frumusețea absolută.

Gama Sempasi are în portofoliul ei produse inovative, menite să readucă strălucirea pe chipul femeilor, produse de înfrumusețare ce împletesc experiența medicală cu tehnologia de vârf.

Sempasi are o experiență de mai bine de 10 ani în industria frumuseții, cu atenția îndreptată spre nevoile și cerințele clienților. Este un brand recunoscut la nivel european ce pune accent pe ingrijire personala, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Gama de produse Sempasi

Sempasi Sol – dispozitiv inteligent pentru curățare. Sempasi Sol este un dispozitiv inteligent pentru curățare facială 4 în 1.  Cu un design  modern, ergonomic și ușor de utilizat, Sempasi Sol are capacitatea de a curăța de până la 6 ori mai bine fața decât ai face-o cu mâinile, reduce ridurile, stimulează circulația sângelui prin masajul facial pe care îl oferă.

Este rezistent la apă, se oprește automat după un minut, cât durează un program de curățare, iar la fiecare 15 secunde se oprește timp de o secundă pentru a atenționa că trebuie schimbată zona, și are 4 programe de intensitate diferită.

Sempasi Virgo – Dispozitiv facial inteligent 6 în 1 pentru îngrijire personală. Funcția de masaj cald deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților în piele, încetinește îmbătrânirea, redă luminozitatea ochilor, stimulează circulația sângelui și are efect de reducere a ridurilor.

Designul produsului are capacitatea de a se mula perfect pe forma feței, pentru a avea efectul complet antirid si de lifting.

Sempasi DEUS Dispozitiv de masaj cu funcție de electrostimulare (EMS) pentru îngrijire personală. Este un dispozitiv inteligent folosit pentru electrostimulare, lifting corporal și masaj. Funcția de masaj cald și accelerează pătrunderea nutrienților în piele, redă fermitatea sânilor, elimină toxinele, ajută la diminuarea celulitei și stimulează circulația sângelui.

Sempasi PAVO Dispozitiv pentru eliminarea ridurilor și îngrijirea zonei gâtului. Este un dispozitiv special creat pentru zona gâtului, ajută la prevenirea și diminuarea gușei. 

Atunci când folosim produse de îngrijire pentru pielea noastră, este important ca ele să fie calitative pentru a avea efectele dorite. Produsele de la Sempasi sunt create din materiale ce respectă cele mai înalte standarde.  

Calitatea superioară, profesionalismul și dragostea cu care au fost create aceste produse, sunt unele dintre reperele după care se ghidează Sempasi. Pentru cei care doresc o doză în plus de unicitate, eleganță și sănătate, se pot delecta cu gama de produse de la Sempasi.

Sempasi – The future of beauty !

Contact: [email protected]

Social media: @sempasiromania

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter