Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor. Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a fost ofertată pentru a participa la Survivor România, iar pentru prezența ei în Republica Dominicană ar fi primi o sumă formată din patru zerouri. Artista l-a anunțat deja pe Gabi Bădălău de intenția ei de a participa la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu ar putea fi noua concurentă de la Survivor România. Deși se află într-un plin proces pentru custodia celor doi băieți, vedeta ar pleca în Republica Dominicană, unde crede că s-ar descurca de minune. Claudia a postat pe una dintre rețelele de socializare că a fost ofertată de cei de la Kanal D.

Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor. Cum l-a anunțat pe Gabi BădălăuClaudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor. Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea', a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

Deși în primă fază a spus că a refuzat, iată că lucrurile ar sta altfel. Gabi Bădălău i-a dat lui Dan Capatos coversația în care Claudia Pătrășcanu îl anunța că pleacă la Survivor România.

M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum', i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj. Răspunsul afaceristului nu a întârziat să apară și a încurajat-o să meargă la emisiune: 'Foarte bine, du-te!'.

Pentru a participa la Survivor România, Claudia Pătrășcanu ar primi suma de 20.000 de euro.

Citește și: Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe mama ei. Ce acuzații le aduce și ce a cerut în instanță

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă! Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!

Citește și: Claudia Pătrășcanu refuză casa de 150.000 de euro promisă de Gabi Bădălău: „El ne-a dat afară'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: 'Nu sunt homosexual'

Claudia Pătrășcanu ar pleca la Survivor, însă nu-i lasă pe copii în vacanță cu tatăl lor

În emisiunea de seara trecut, Gabi Bădălău i-a trimis lui Dan Capatos conversația în care Claudia Pătrășcanu îl anunță că va pleca la Survivor România. Prezentatorul TV a citit mesajele și a avut câteva observații, după ce artista a făcut mai multe declarații la Xtra Night Show.

'Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către o emisiune tip reality show să facă parte din echipa de acolo pentru câteva zeci de mii de euro și se pare că va pleca acolo. L-a informat pe Gabi Bădălău de acest lucru. (…) Mama de copil pleacă poate pentru 4 luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună. Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…', a spus Dan Capatos.

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu declara că nu vrea să-și lase copiii în vacanță cu Gabi Bădălău sau cu familia acestuia, pentru că i-ar fi fost teamă că nu îi va mai aduce acasă. Artista nu ar spune nu participării la emisiunea de la Kanal D, chiar dacă asta ar însemna să stea departe de cei doi băieți pentru aproximativ 4 luni.

'Acum i se dă un val la o parte și își lasă copiii pe mâna lui Gabi Bădălău, dar până acum nu-i lăsa într-o vacanță de două săptămâni. (…) Nu-i lași într-o excursie că îți e frică să nu-i răpească tatăl, dar poți să pleci 4 luni într-o altă țară.', a mai spus prezentatorul de la Xtra Night Show.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter