(P) De ce să alegi argintul în materie de bijuterii

Publicat pe

Deși argintul este relativ mai ieftin decât alte metale prețioase, modelele de bijuterii din argint sunt acelea care frapează designerii și conferă doamnelor un aspect fresh și unic. Accesoriile din argint 925 sunt perfecte pe post de cadouri pentru zile de naștere, aniversări sau oferite spontan, pentru a-ți  bucură sufletul, acestea găsindu-se sub formă de coliere, cercei, inele argint. Sunt apreciate de multe doamne și domnișoare, mai ales de cele ce nu vor să facă rabat de la calitate și preferă minimalismul și strălucirea aparte a argintului. 

Iată avantajele procurării bijuteriilor din argint

Rezistența este un prim avantaj 

Deoarece argintul este un metal rezistent și dur, el se combină cu alte metale pentru mai multă duritate și durabilitate. Formulă optimă la care s-a ajuns este un procent de 92,5 % argint și 7,5% alte metale. Acest lucru conferă un plus de siguranță că bijuteria din argint va avea o durată de viață mai lungă

Prețul accesibil și varietatea

Deoarece prețul bijuteriilor din argint este destul de accesibil, mulți aleg să-și cumpere nu o bijuterie, ci mai multe, mai ales inele de argint, brățări și coliere, astfel încât să aibă pentru fiecare ținută câte un model de asortat. Prețul redus al metalului în comparație cu alte metale prețioase oferă designerului mai multe opțiuni pentru a crea noi modele. Cu alte cuvinte, costul de producție ale modeleleor de bijuterii de argint sunt mai mici comparativ cu cele în cazul bijuteriilor din alte metale prețioase. De aceea, există astăzi o varietate de modele de bijuterii din argint pe care le poți accesoriza după bunul plac.

Întreținerea și aspectul estetic 

Întreținerea bijuteriilor din argint este relativ ușoară, neimplicând prea mult efort. Deseori bijuteriile de argint pot fi curățate în condiții casnice, iar dacă se strică, repararea lor nu costă mult. Este o adevărată plăcere să porți bijuterii argint și dacă mai are și o piatră prețioasă și mai bine!

Cu siguranță atunci când îți cumperi o bijuterie nouă sau o primeșți cadou, te interesează să știi materialul din care este făcută. Te  interesează să porți ceva de calitate, care să nu- ți jeneze urechea, să nu ruginească sau care să nu te facă să te simți inconfortabil. Inelele din argint sunt un cadou prețios pentru oricine. Așadar, nu numai prețul acestora ajută aceste bijuterii să se vândă mai bine, dar și calitatea lor, aspectul estetic, întreținerea și varietatea lor, avantaje care fac aceste bijuterii să fie dorite și iubite de femei și bărbați deopotrivă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter