Claudia Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă! Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!

Publicat pe

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai sfârșească, ba chiar se acutizează pe zi ce trece. După ce a susținut că Gabi Bădălău are o amantă, Claudia a mai făcut o dezvăluire neașteptată… Fosta amantă a lui Gabi Bădălău ei s-a oferit să o ajute după ce a fost dată afară din casă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Claudia Pătrășcanu a făcut o dezvăluire incredibilă cu privire la amanta lui Gabi Bădălău: deși erau rivale, aceasta a fost impresionată când iubitul ei și-a dat soția afară din casă și s-a oferit să o găzfuiască!

Chiar dacă, la început, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău părea se sfrșească amiabil, iată că totul s-a lungit extrem de mult, iar pe măsură ce aceștia au început să-și spele rufele în public, au ieșit la iveală detalii halucinante.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă! Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!Claudia Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă! Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!

Complot între soție și amantă?

Artista și-a acuzat soțul de adulter, de consum de droguri, iar la un moment dat a făcut și afirmații neașteptate cu privire la orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău.

Mai mult, a făcut publice pe contul de socializare fotografii ale acestuia și conversații cu amanta, căreia chiar el ar fi recunoscut că i-ar fi scris Claudia, amenințând-o că o să-l distrugă. Mai mult, afaceristul a spus că că mama copiilor săi a pus la cale toată această răzbunare alături de o femeie cu care el o înșelase la un moment dat în timpul căsniciei lor

‘Unul dintre mesajele pe care le ai este de un an de zile, o discuție între Claudia și o domnișoară, cu care eu avusesem o treabă în timpul căsătoriei, recunosc, unde ea îi spune că: ‘Îl distrug în presă până la ultima suflare, stai calmă, spune-mi condițiile tale să știu cum pun problema, să știu ce avantaje avem’, a dezvăluit Gabi Bădălău la ‘Xtra Night Show’, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii”

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător’/ EXCLUSIV

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău i-a sărit în ajutor Claudiei Pătrășcanu

Ce le-a adus totuși împreună pe Claudia Pătrășcanu și pe amanta lui Gabi Bădălău? Artista susține că nu a fost prietenă cu aceasta, însă a apelat la ea în momentul în care a început să adune dovezi pentru dosarul de divorț.

În acea perioadă, Claudia tocmai fusese dată afară din casă de soțul ei, alături de cei doi copii ai lor. Drept urmare, fosta amantă a afaceristului a făcut un gest neașteptat – s-a oferit să o găzduiască, alături de cei doi copii, în casa pe care i-o făcuse Gabi Bădălău…

'I-a făcut rău și acestei femei. I-a intrat în telefon și a început să le dea mesaje foștilor iubiți, filmulețe. Ea mi-a zis: 'Voiai să mă intereseze pe mine de familia lui, dacă pe el nu-l interesa nici de copii și nici de nimeni?' Vina a fost a lui, nu a ei. Interesul meu era să duc dovezi. Această femeie la un moment dat a avut suflet și chiar a vrut să mă ajute și mi-a zis că-mi pune la dispoziție casa pe care Gabi i-a făcut-o. Vă dați seama că nu aș fi acceptat asta niciodată', a făcut Claudia Pătrășcanu incedibila dezvăluire la Xtra Night Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter