Majda a spus cu ce probleme se confruntă concurenții la Survivor: „E greu să rămâi om”

Publicat pe

Majda a oferit noi detalii despre competiția Survivor și despre colegii ei. Aceasta a fost invitată la Ștafeta mixtă, unde a vorbit despre cât de dor i-a fost de fetița sa în perioada în care era în Republica Dominicană, dar și ce crede despre Elena Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Majda, invitată în platoul emisiunii Ștafeta Mixtă, a vorbit despre cât de dor i-a fost de fetița ei atunci când se afla la Survivor. Faimoasa a declarat că I-a fost greu să nu știe dacă fiica ei este bine sau nu, chiar dacă o lăsase pe mâini bune.

Majda a spus cu ce probleme se confruntă concurenții la Survivor: „E greu să rămâi om'Majda a spus cu ce probleme se confruntă concurenții la Survivor: „E greu să rămâi om'

„I-am spus că dacă nu mai poate, să mă anunțe în vreun fel și voi face tot posibilul să mă întorc la ea. I-am simțit susținerea pe tot parcursul traseelor, pentru că simțeam energia ei. Am simțit-o foarte aproape, dar recunosc, ușor nu a fost. Nu ai posibilitatea să știi dacă e bine.

Am știut că este pe mâini bune. Nu știu dacă aș fi făcut față până la final. Eu le-am și spus colegilor. Era foarte frig. Înghețam, nu aveam haine', a dezvăluit Majda pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor:„Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?'

Citește și: Ce i-a spus Elena Marin lui Sebastian de la Survivor, după scandalul în care Culiță l-a jignit:„Să stârnești milă…'

Citește și: Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția:„A fost dificil să îmi las familia'/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Hîngu de la Survivor lucrează de la 16 ani și a candidat la Primăria din comuna ei:„Nu am ajuns în vârf'/ EXCLUSIV

Majda, despre Elena Marin de la Survivor

Majda a spus despre Elena Marin de la Survivor că au mai fost colege în trecut la o altă televiziune și că Faimoasa este convinsă că va veni acasă cu marele trofeu. Majda o sfătuiește să lase timpul să decidă pentru că toți concurenții din echipa roșie își doresc cu ardoare să câștige competiția.

„Cu Elena am fost colege și știu cât de mult își dorește să câștige și mereu îi spuneam să își ia o marjă… În viață trebuie să dai totul, dar să nu-i dezamăgești pe ceilalți. S-ar putea să te vezi sus și să cazi, iar căderea va fi ciudățică.

Toți își doresc să stea cât mai mult, să dovedească și să ajungă în finală. Toți se văd câștigătorii Survivor 2021.

Elena a spus-o în toate testimonialele. Și mi se pare de admirat că luptă cu toate armele ei, dar mi-e greu să cred că nu îți e teamă până și de colegul tău. Pe mine mă afecta când exista o tensiune', a declarat Majda despre Elena Marin.

„E greu să rămâi om în junglă'

Majda a mai declarat că este foarte greu să îți păstrezi componenta umană în jungă a Survivor România. Aceasta a mai mărturisit că găsise o modalitate prin care reușea să-I facă pe colegii ei din echipa Faimoșilor să se deschidă.

„E greu să rămâi om în junglă, să îți găsești coloana vertebrală. Sunt dereglări și astea te fac altfel, te pot înrăi.

Fiecare are nevoie de o îmbrățișare. Eu mai făceam un joc seara, înainte de culcare. Îmi aduc aminte de seara când ne pregăteam de somn și fiecare spunea ce l-a supărat cel mai tare și ce l-a bucurat cel mai tare. Nu aș vrea să greșesc și mi-aș dori foarte mult să se dea ce s-a vorbit. Era o discuție foarte interesantă. De familie, de dorul de casă', a mai spus Faimoasa.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter