Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția: "A fost dificil să îmi las familia"/ EXCLUSIV

Publicat pe

E pasionat de sport, iar de profesie este instructor de fitness și zumba, însă cel mai mare avantaj al lui Starlin Belen la „Survivor este faptul că provine din Republica Dominicană, iar asta îl transformă într-o piesă importantă pentru colegii săi Războinici. Simpaticul dominican, însurat cu o româncă, speră să câștige „Survivor. Iată cum a ajuns în țară și cum și-a cunoscut partenera de viață!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Starlin, cum ai luat decizia de a te înscrie la Survivor România?

Cred că este cea mai mare provocare a mea, în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Punta Cana. Știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu.

Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția: "A fost dificil să îmi las familia"/ EXCLUSIVCum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția: "A fost dificil să îmi las familia"/ EXCLUSIV

Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic. Nu în ultimul rând, am făcut baschet și baseball mulți ani. Nu sunt individualist. Am puterea de a-mi încuraja colegii de echipă, știu să analizez punctele slabe. Va fi greu să stau fără mâncare și fără fiica mea în vârstă de cinci ani, dar mă voi adapta ușor.

Citește și: Cum a reacționat Starlin, de la Survivor, când i-a auzit vocea soției sale

Citește și: Fotografii cu iubita și fiica lui Starlin, de la Survivor.Fetița lui are cinci ani și seamănă leit cu el

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:„Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mara Bănică se mărită!Cum arată verighetele

Starlin: „Am locuit 3 ani în Dominicană cu soția'

Starlin, așa cum ai spus, tu ești originar din Republica Dominicană, locul unde se filmează „Survivor. Cum te-ai hotărât să pleci dintr-o țară exotică și să vii în România?

Am venit în România în 2011. Am locuit împreună cu soția mea în Dominicană timp de trei ani – ea este de origine română – și apoi am decis să venim aici, după ce am terminat facultatea în țara mea. A fost dificil să îmi las familia. A fost foarte greu la început, m-am adaptat greu la altă climă. Apoi, a fost dificil să fiu atât de departe de mama mea, de prieteni. Mi-a fost dor de casă.

Starlin: „Un an am vorbit zilnic online'

Cum ai cunoscut-o pe soția ta?

Pe o rețea de socializare, era prietenă cu un prieten, i-am văzut poza și mi-a plăcut. Nici nu știam unde e România. I-am lăsat un mesaj cu mailul meu, mi-a răspuns. Așa a început povestea noastră, în 2008. Un an am vorbit zilnic online. Am decis să vină ea la mine și, după trei luni, a început să lucreze într-un call center în limba engleză.

Sursa foto: Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter