Cum arată și cu ce se ocupă Gabriel Dorobanțu la 68 de ani. Ce pasiune are artistul

Publicat pe

Chiar dacă în ultimii ani a intrat într-un nemeritat con de umbră, Gabriel Dorobanțu nu a părăsit scena! La 68 de ani, după ce a fost la un pas de moarte din cauza coronavirusului, artistul nu și-a pierdut optimismul și nici pasiunea pentru muzică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Dorobanțu este unul dintre cei mai iubiți artiști ai Generației de Aur a muzicii românești, iar șlagărele sale, printre care Hai, vino iar în gara noastră mică! și Să nu vii iar să mă cauți!, continuă să fie fredonate și de generația tânără. La 68 de ani, artistul este pe un loc binemeritat într-un Hall of Fame autohton, cu cele peste 450 de piese pe care le are în palmares.

Deși la finele anului trecut s-a luptat cu temutul coronavirus și a fost la un pas de moarte, Gabriel Dorobanțu nu și-a pierdut nicio clipă energia și nici dorința de a fi din nou pe scenă. Nu a renunțat la muzică, iar una dintre marile sale pasiuni sunt călătoriile. Artistul a mărturisit că este pasionat de vlogurile de travel și că a vizitat o mare parte din glob, de-a lungul timpului călătorind atât în China și Thailanda, cât și în Statele Unite. De altfel, marea sa dorință este să călătorească din nou.

Cum arată și cu ce se ocupă Gabriel Dorobanțu la 68 de ani. Ce pasiune are artistulCum arată și cu ce se ocupă Gabriel Dorobanțu la 68 de ani. Ce pasiune are artistul

S-a retras din București, dar nu și din muzică

Gabriel Dorobanțu a părăsit Bucureștiul în urmă cu 20 de ani și s-a retras într-o zonă liniștită, în comuna Cornu, la o aruncătură de băț de Sinaia. Cu toate acestea, la finele anului trecut, artistul a contractat COVID-19 și a fost la un pas de a-și pierde viața. Recuperarea a fost dificilă, însă, din fericire, Gabriel Dorobanțu a trecut cu bine peste această încercare, chiar dacă organismul i-a fost afectat în mare măsură.

Deși pentru toți artiștii aceasta a fost o perioadă foarte grea, lipsa concertelor punându-i la încercare, Gabriel Dorobanțu nu poate să stea mult departe de scenă. Drept urmare, în acest weekend artistul va performa, în calitate de invitat special, la Te cunosc de undeva!, într-o gală dedicată muzicii de dragoste.

Citește și: Gabriel Dorobanțu, declarații dureroase după ce a avut COVID-19: „Mi-a fost afectat tot trupul”

Citește și: Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu:„Sunt mirată!

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice

Citește și: Alexandra Nechita, însărcinată pentru a doua oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Apariţia sa pe scena transforming show-ului de la Antena 1 i-a emoţionat pe juraţi: „Dacă ar fi să facem o listă a titlurilor de succes din repertoriul lui Gabi, ne-ar lua o emisiune! Eşti o minune de om!', i-a mărturisit Aurelian Temişan artistului.

„Sunteţi o apariţie rară şi foarte specială, ne-ar plăcea să veniţi mai des pe la noi, poate să şi concuraţi la un moment dat!', i-a spus şi Andreea Bălan.

Gabriel Dorobanțu, burlac la 68 de ani

Deși a fost unul dintre cei mai cunoscuți trubaduri ai muzicii de dragoste, viața amoroasă a lui Gabriel Dorobanțu a reprezentat dintotdeauna un mister pentru fanii săi. Artistul se declară însă un burlac convins și spune că nu regretă alegerea pe care a făcut-o.

Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoţite de partenerii de viaţă devin mai importante şi mai grave. Şi nu-mi place!„, a  declarat Gabriel Dorobanțu pentru Taifasuri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter