Maria Constantin a recunoscut că a fost înșelată, în trecut. Cum a reacționat când a aflat

Publicat pe

Maria Constantin a trecut prin clipe grele în trecut, dar acum pare că și-a regăsit fericirea și pe plan sentimental. Cântăreața trăiește în prezent o poveste frumoasă de dragoste, iar recent și-a cumpărat și un apartament. Acum, vedeta a mărturisit că a fost înșelată în relațiile anterioare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că cea mai cunoscută poveste de dragoste a fost cea din timpul căsniciei cu Marcel Toader, Maria Constantin a fost implicată în mai multe relații care au apărut în presă. Cu toate că a fost mereu zgârcită în declarații, s-a mai scris de multe ori că nu are noroc în iubire.

Se pare că acest lucru a fost confirmat acum de vedetă, după o discuție avută cu urmăritorii ei. Maria Constantin a decis să le răspundă fanilor ei la o serie de întrebări. Una dintre acestea a făcut referire la infidelitate, iar atunci cântăreața a recunoscut că a fost înșelată. Însă, nu a menționat și numele celui care a trădat-o.

Maria Constantin a recunoscut că a fost înșelată, în trecut. Cum a reacționat când a aflatMaria Constantin a recunoscut că a fost înșelată, în trecut. Cum a reacționat când a aflat

Maria Constantin a fost înșelată de iubit

Maria Constantin este deosebit de activă în mediul online. Își ține mereu la curent admiratorii și le povestește tot ce face. Acum, frumoasa cântăreață a fost întrebată dacă ar putea să își ierte iubitul, în cazul în care ar înșela-o. Maria a răspuns scurt și la obiect și a recunoscut că acest lucru s-a întâmplat deja: „Am iertat!”.

Chiar dacă nu a oferit un nume exact, cântăreața pare să fie totuși fericită în actuala relație. Mulți s-au gândit că s-a referit, poate, la Marcel Toader, însă rămâne de văzut dacă artista va reveni pe viitor cu mai multe detalii. După ce Maria Constantin s-a mutat în aceeași casă cu noul iubit, lucrurile par să se liniștească în viața ei.

Citește și: Maria Constantin și noul iubit s-au mutat împreună. Cântăreața a spus adevărul despre el: „A mai fost căsătorit'

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț:„Copilul ăsta ce vină are?'

Citește și: Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: „A venit acasă!'

Maria Constantin și-a cumpărat un apartament

Artista s-a săturat să stea doar în chirie, așa că a luat măsuri. Cu toate că își dorea să aibă o casă, Maria nu a mai avut răbdare așa că a cumpărat momentan un apartament. Locuința se află într-o zonă liniștită din București și i-a oferit liniștea de care avea nevoie.

'N-am avut banii cash pentru că a fost un an greu pentru toți, mai ales pentru artiști. Visul meu era să-mi construiesc o casă, dar până la construcția unei case am zis că nu se mai merită să stau în casele altora și am luat acest apartament. Până acum stat în chirie', a mărturisit ea la Antena Stars.

Maria Constantin și noul iubit s-au mutat împreună

În toamna anului trecut, Maria Constantin și noul partener de viață se afișau oficial în public, ca un cuplu. Cu toate că este deosebit de rezervată când vine vorba despre viața ei personală, cântăreața a oferit atunci mai multe detalii despre bărbatul care i-a furat inima.

„S-a observat că sunt într-o relație. El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea’, a spus Maria Constantin la o emisiune tv.

„El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să dau detalii despre lucrul acesta. Acum sunt atentă la încredere și tot ceea ce construim împreună’, a continuat ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter