Cum arată mama lui Cher la 95 de ani. Georgia Holt și fiica ei par surori

Publicat pe

Tinerețe fără bătrânețe. Aceasta pare că este deviza mamei lui Cher pentru că, la 95 de ani, sfidează trecerea anilor. Georgia Holt arată incredibil la această vârstă, iar ea și fiica ei pot trece lejer ca fiind surori. Să nu uităm că, la 75 de ani, Cher este și ea într-o formă de zile mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Georgia Holt, mama lui Cher, împlinește pe 9 iunie vârsta de 95 de ani. Aceasta a fost superbă încă din tinerețe, fiind cântăreață, actriță, dar și un simbol al frumuseții. Într-un interviu din anul 1978, acordat revistei People, mama lui Cher a mărturisit că a fost căsătorită de șase ori cu cinci bărbați.

Cum arată mama lui Cher la 95 de ani. Georgia Holt și fiica ei par suroriCum arată mama lui Cher la 95 de ani. Georgia Holt și fiica ei par surori

Georgia Hold a spus și care a fost motivul pentru care a avut atât de multe căsnicii.

Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des', a spus mama lui Cher.

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4.Cine se află pe lista concurenților și cine ar putea să o înlocuiască pe Gina Pistol

Citește și: Prințul Louis împlinește 3 ani!Cum arată acum mezinul cuplului Kate Middleton – Prințul William

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină:„Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down' / EXCLUSIV

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Georgia Holt și bărbații din viața ei

Primul soț al Georgiei Holt a fost John Paul Sarkisian. Cei doi s-au căsătorit în anul 1946, iar rodul dragostei lor a fost chiar celebra Cher. Mama lui Cher și John au divorțat, dar s-au recăsătorit ulterior.

După cel de-al doilea divorț de John Paul Sarkisian, vedeta s-a căsătorit cu actorul John Southall. Acesta este tatăl celei de-a două fiice a Georgiei, actrița Georganne LaPiere. În anul 1961, Georgia Holt s-a căsătorit cu bancherul Gilbert Hartmann LaPiere, care le-a adoptat pe Cher și pe Georganne.

Din anul 1978, mama lui Cher este într-o relație cu Craig Spencer.

Cum se mențin în formă Cher și mama ei

Cher și Georgia Holt susțin că nu au la activ nici o operație estetică, deși comparând fotografiile lor de-a lungul timpului se vede clar că trăsăturile li s-au schimbat și nu în mod natural. Amândouă au făcut mult sport de-a lungul vieții și au mâncat sănătos.

„Trebuie să faci multe exerciţii fizice, dacă vrei să-ţi păstrezi trupul frumos şi tânăr’, a mărturisit Cher pentru revista „People’. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost mereu băieţoasă, aşa că nu mi-a fost greu să fac sport. Îmi plac dulciurile şi cafeaua, dar mă abţin. Nu fac niciodată excese, ca să pot să intru în costumele mele de scenă. Am mereu grijă ce mănânc şi cât mănânc. Când aveam vârsta de 40 sau de 50 de ani nu trebuia să am grija asta, dar acum trebuie să fiu activă, să fac surf şi tenis’, spune artista, menționând că și mama ei are același stil de viață.

Cher recunoaşte că, atât ea, cât și mama ei, au reuşit să aibă mereu un trup perfect datorită instructorului de gimnastică, ce nu le-a permis să lenevească pe canapea.

Sursa Foto? Instagram, profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter