Prințul Louis împlinește 3 ani! Cum arată acum mezinul cuplului Kate Middleton - Prințul William

Publicat pe

Prințul Louis, cel mai mic dintre cei trei copii ai cuplului Kate MIddleton – Prințul William, împlinește trei ani! Micuțul s-a schimbat foarte mult și este încântător! Iată câteva imagini care ilustrează cât de mult s-a schimbat de când s-a născut. Atenție, fotografii adorabile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani, urmează aniversarea Prințului Louis.

Ca în fiecare an, Casa regală a postat o fotografie cu sărbătoritul familiei. Și anul acesta s-a păstrat tradiția, cu toate că mulți nu erau siguri că aceasta va fi marcată în vreun fel, având în vedere moartea recentă a străbunicului său, Prințul Phillip la 99 de ani!

Prințul Louis împlinește 3 ani! Cum arată acum mezinul cuplului Kate Middleton - Prințul WilliamPrințul Louis împlinește 3 ani! Cum arată acum mezinul cuplului Kate Middleton - Prințul William

Cu cine seamănă Prințul Louis

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, împlinește trei ani și seamănă tot mai mult cu fratele lui mai mare, George. Micuții au de multe ori aceleași expresii, existând imagini în care pot fi cu ușurință confundați dacă se urmăresc exclusiv trăsăturile.

De-a lungul timpului s-au făcut o serie de colaje cu chipurile celor doi frați, pe când aveau aceeași vârstă, unde s-a observat asemănarea lor.

George și Charlotte sunt elevi la Thomass Battersea, fiind aproape de reședința regală, în timp ce micuțul Louis nu a fost încă dus până acum la creșă. Se crede că motivul pentru care s-a amânat decizia să fie pandemia.

Acum de ziua lui, micuțul Louis pare extrem de fericit pe bicicletă, iar Casa Regală a anunțat că a fost prima zi în care mezinul familiei a mers la creșă.

Cum le-a spus Prințul William copiilor săi că Prințul Phillip a murit

Prințul Louis este al cincilea în linie la tron și mai are doi frați, George, în vârstă de 7 ani și prințesa Charlotte, în vârstă de 5 ani. Micuții nu au putut participa la înmormântarea străbunicului lor, din cauza restricțiilor impuse în pandemie.

Potrivit unei surse regale, tatăl lor, Prințul William le-a vorbit despre dispariția ducelui de Edinburgh. Ducele a încercat să le explice de ce nu îl vor mai vedea pe Prințul Phillip, într-un mod care să fie cât mai puțin dureros pentru ei.

„William le-a spus lui George, Charlotte și Louis că prințul Philip a plecat în ceruri și acum este un înger.’, a precizat o sursă regală.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit că Prințul Louis vorbește.Nu o să crezi care e cuvântul lui preferat!

Citește și: Cele mai emoționante imagini cu cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton.Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au ieșit în grădină

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.Cum arată bebelușii la două luni

Citește și: Tavi Clonda va juca într-un serial:„Am terminat scena de filmat'

Cum a fost marcată ziua Prințului Louie anul trecut

Anul trecut, Prințul Louis a fost sărbătorit de familie în condiții pandemie. A fost serbat într-un cadru restrâns, alături de părinții și de frații lui la reședința din Norfolk a familiei.

Kate Middleton a ținut totuși să marcheze momentul, și chiar de ziua mezinului ei și al Prințului William a postat niște fotografii adorabile cu micuțul. Fotografii care au devenit în scurt timp virale, cu atât mai mult cu cât ele conțineau un mesaj emoționant pentru cei aflați în linia întâi.

Cu toate că părea doar un băiețel fericit că a fost lăsat să-și facă de cap cu acuarelele, Prințul Louis a avut pictat pe mâini și pe față cel mai emoționant simbol al acestei perioade – curcubeul. Astfel, micuțul le-a adus un omagiu tuturor celor care luptă împotriva bolii, transmițând tuturor mesajul Totul va fi bine!

Sursa foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter