Prințul Harry, scrisoare de împăcare către Prințul Charles. Ce i-a promis tatălui său

Publicat pe

Înainte de a sosi în Marea Britanie, Prințul Harry i-a scris o scrisoare tatălui său, Prințul Charles, în contextul în care cel din urmă refuză să îi răspundă la telefonul fiului său. Prințul Charles a fost foarte rănit din cauza declarațiilor pe care Meghan Markle și Prințul Harrry le-au făcut în cadrul interviului pentru Oprah.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry i-a trimis o scrisoare foarte personală Prințului Charles înainte de a soși în Marea Britanie, pentru funeraliile Prințului Philip. Motivul pentru care tatăl refuză să-i răspundă la telefon este reprezentat de declarațiile pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au făcut în interviul pentru Oprah. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a fost foarte rănit și dezamăgit de fiul său.

Prințul Harry, scrisoare de împăcare către Prințul Charles. Ce i-a promis tatălui săuPrințul Harry, scrisoare de împăcare către Prințul Charles. Ce i-a promis tatălui său

În scrisoare, Prințul Harry i-a promis Prințului Charles că va respecta instituţia monarhiei. De asemenea, Prințul Harry a mai subliniat și motivele pentru care a luat hotărârea de a părăsit familia regală şi de a se muta în California cu Meghan Markle şi fiul lor, Archie.

Totuși, există speculații conform cărora Prințul Charles este atât de dezamăgit de ceea ce a declarat Prințul Harry pentru Oprah încât sunt șanse mici ca cei doi să fi revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip.Experții au citit pe buze!

Citește și: Cât stă Prințul Harry în Marea Britanie.Motivul pentru care ar putea amâna reîntoarcerea la Meghan Markle

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a împlinit azi 95 de ani.Primul ei mesaj după moartea Prințului Philip

Citește și: Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice!„Mi-am împlinit visul'

Prințul Harry, scrisoare pentru Prințul Charles

Înainte de a avea loc înmormântarea Prințului Philip, toți membrii familiei regale s-au înețeles între ei să lase deoparte divergențele și să își dea silința să îi fie aproape Reginei Elisabeta în acele încărcate de o profundă suferință pentru ea, după cum susține o sursă regală pentru presa britanică, potrivit okmagazine.ro.

Conform altor surse regale, Prințul harry și prințul Charles au avut o întâlnire privată după înmormânatare, la Castelul Windsor. După care, ar mai fi urmat o altă întâlnire la care, de tata aceasta, a fost prezent și Prințul William.

Prințul Harry, despre relația cu Prințul Charles

În interviul acordat lui Oprah, Prințul Harry a dezvăluit care este, de fapt, relația lui cu tatăl lui, Prințul Charles, după ce a luat decizia de părăsi Familia Regală. Prințul Harry, care ar fi simțit o lipsă de înțelegere și sprijin din partea familiei, a declarat că, după ce a părăsit Casa regală, relația cu tatăl său a avut de suferit.

Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații‘, a dezvăluit Harry.

În ceea ce privește relația cu fratele lui, Prințul William, și-a păstrat declarațiile anterioare, limitându-se doar să menționeze că sunt pe „drumuri diferite’.

Sursa Foto: Profimedia, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter