Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor. S-a lăsat cu multe lacrimi

Publicat pe

Jador și-a îngrijorat familia în momentul în care s-a accidentat la Survivor România. Din cauza problemelor de sănătate, Faimosul s-a întors în țară, iar persoanele dragi l-au întâmpinat cu brațele deschise. Jador a mers și la casa părintească, iar aici a fost întâmpinat de bunica lui, care a izbucnit în lacrimi la vederea nepotului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România, difuzată de Kanal D, după ce s-a accidentat grav la picior. După ce a ajuns în țară, Jador a mers și la casa părintească, iar aici a fost întâmpinat de bunica lui. Femeia a plâns cu lacrimi amare la vederea nepotului ei. Aceasta i-a mărturisit cântărețului că a plâns foarte mult de când a văzut la televizor că s-a accidentat.

Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor. S-a lăsat cu multe lacrimiCum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor. S-a lăsat cu multe lacrimi

Cât am plâns din cauza ta, mamă! Au zis la televizor că ai boală necruțătoare! De atunci, plâng întruna. Nu te mai duci. Ești cel mai iubit om din viața mea. Ce viață ai dus tu acolo! Cine te-a dus acolo? Ca să mă omori tu pe mine', a spus bunica lui Jador printre lacrimi, în timp ce-ți ținea nepotul în brațe.

Citește și: Jador a plâns în hohote când a vorbit despre părinți și copilăria tristă:”Mama vorbea foarte urât cu mine…”

Citește și: Jador și Roxana Ghiță de la Survivor, flirt în direct:„Vrei să facem copii de Paște?!'

Citește și: Starlin, revedere cu familia după 4 luni la Survivor.A plâns când și-a văzut fetița

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

Bunica lui Jador, în lacrimi la vederea nepotului

În continuare, bunica lui Jador l-a certat pe acesta pentru că a mers la Survivor România și i-a spus că nu trebuia să se ducă în Republica Dominicană.

De ce te-ai dus acolo? Nu te mai saturi de bani? Banii n-aduc fericirea, mamaie! Nu trebuia să te duci. Ce ai slăbit! Ești slab! Mulțumesc din suflet Doamne, că mi l-ai adus! Bine că ai venit acasă!', a mai spus bunica lui Jador printre lacrimi.

Jador a încercat s-o liniștească pe bunica lui și i-a arătat că nu are nimic grav la picior. De asemenea, cântărețul a spus că acum înțelege cu cine seamănă așa sensibil.

Acum înțeleg cu cine semăn de plâng. Uite, mamaie! N-am nimic! Doar piciorul mă doare', i-a spus Jador bunicii sale, în timp ce mergea pentru a-i arăta că nu are nimic grav la picior.

Părinții lui Jador au suferit de cancer

Poate cel mai greu moment din viața lui Jador a fost atunci când părinții lui s-au îmbolnăvit. Atât mama, cât și tatăl artistului au suferit de cancer. Prima dată s-a îmbolnăvit mama lui, iar tată lui i-a promis lui Dumnezeu că dacă aceasta se va vindeca, el se va pocăi, însă nu a făcut-o. După trei luni, s-a îmbolnăvit și el.

„S-a îmbolnăvit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu că, dacă se vindecă mama, el se pocăiește. Nu s-a pocăit și s-a îmbolnăvit și el. În perioada aia, n-am prea mâncat. De asta zic eu că am avut antrenament la Survivor. Nu mâncam câte două-trei zile. Aveam rar mâncare. Nu-mi permiteam să îi cer lui tata bani pentru că știam că el era dispus să vândă totul ca să fie mama bine. Eu lucram, dar nu-mi ajungeau banii. Când s-a îmbolnăvit și tata am zis că visul meu de a cânta s-a ruinat. Mâ gândeam doar că trebuie să îmi cresc frații, că trebuie să fiu părinte de azi înainte’, a spus artistul, printre lacrimi.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter