Cine este Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite. E polițistă

Publicat pe

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la cuțite? Concurenta care a primit tunica verde din partea lui chef Sorin Bontea are 37 de ani, este polițistă, dar și pasionată de patiserie și cofetărie. Pasiune care s-a transformat într-o afacere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În sezonul 9, Victorina Matveev a venit la Chefi la cuțite pentru a-și face satul cunoscut, dar și pentru a le demonstra șefilor cât de pricepută este în bucătărie. A primit cuțitele, a trecut de bootcamp, iar apoi a intrat în echipa lui Sorin Bontea. Concurenta se va dovedi, cu siguranță, un as în mâneca echipei verzi, iar asta deoarece este foarte pricepută la produse de patiserie și cofetărie… Domeniu în care toți cei trei chefi au recunoscut că nu excelează.

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite. E polițistăCine este Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite. E polițistă

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la cuțite?

Deși are o profesie fără nicio legătură cu bucătăria – este polițistă – Victorina Matveev a venit la Chefi la cuțite deoarece este îndrăgostită de bucătărie și pasionată de dulciuri. De altfel, din această pasiune a făcut o afacere, devenind cunoscută în zonă pentru prăjiturile ei. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea locuiește în Satu Mare, în comuna Gherța Mică, alături de soțul ei și cei doi copii ai lor, și are origini rusești.

Citește și: Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la Cuțite. Fetița ei are autism

Citește și: Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite.E bucătar de 24 de ani

Citește și: Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite.Vine din Japonia

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite:'Calc pe cadavre'

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Victorina Matveev a dezvăluit la Chefi la cuțite că a intrat în concurs pentru a-și face satul, un loc de poveste, unde tradițiile încă se mai păstrează și azi, cunoscut. a dezvăluit că vrea să facă cunoscut satul în care s-a măritat, Gherța Concurenta a primit trei cuțite de la cei trei chefi pentru o rețetă de rulouri în formă de copac și un desert cu mere.

Victorina Matveev a povestit în audițiile la Chefi la cuțite că preferatul ei era chef Scărlătescu… Însă după ce în vis i-a apărut chef Bontea, care i-a spus să vină la concurs, și-a schimbat opinia. Întâmplarea, sau nu, a făcut ca Victorina să ajungă în echipă la chef Bontea.

A impresionat chefii cu povestea ei de viață

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la cuțite. Povestea de viață a concurentei i-a impresionat pe cei trei chefi la fel de mult ca deserturile pe care le-a pregătit în audiții. Victorina a dezvăluit că nu a avut o viață deloc ușoară. A muncit multă vreme prin străini, deoarece a trebui să-și plătească studiile și să-și întrețină mama după ce tatăl ei s-a stins din viață.

„Am finalizat academia de poliție în Republica Moldova. Tata e rus, mama e din Republica Moldova și eu sunt căsătorită cu un român pe care l-am cunoscut în Italia. Șapte ani am lucrat în Veneția, în patiserie, am avut șansa să văd lume faimoasă ca Brad Pitt și Angelina Jolie.

M-am apucat de muncă atunci când l-am pierdut pe tata și eu trebuia să îmi plătesc studiile și să am grijă de mama. Am ajuns în străinătate la negru, pe jos, am mai făcut o dată armata. Am mers din Croația până în Italia pe jos, în două săptămâni am ajuns. Drumul în Italia a fost ca o a doua armată', a dezvăluit Victorina Matveev la Chefi la cuțite.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter