Bogdan Urucu, de la Survivor, sosia unui actor turc celebru! Ce au în comun

Publicat pe

Bogdan Urucu este unul dintre concurenții mai noi de la Survivor România. Războinicul, cu siguranță, a atras atenția doamnelor și domnișoarelor având în vedere că are un trup de invidiat, dar și trăsături pe măsură. Ei bine, Bogdan Urucu seamănă izbitor de mult cu un actor turc celebru, Can Yaman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu de la Survivor România are o condiție fizică foarte bună, un trup de invidiat, păr castaniu, lung și barbă deasă. Războinicul are 32 de ani și cu siguranță a atras atenția mulor telespectatoare ale emisiunii difuzate de Kanal D. Cum spune un proverb, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place.

Bogdan Urucu, de la Survivor, sosia unui actor turc celebru! Ce au în comunBogdan Urucu, de la Survivor, sosia unui actor turc celebru! Ce au în comun

În plus, Bogdan Urucu seamănă foarte bine cu un actor turc celebru, Can Yaman. Între cei doi este diferență de doar un an de zile, Can Yaman având 31 de ani. Pe de altă parte, amândoi împărtășesc pasiunea pentru modelling. În plus, și Bogdan Urucu de la Survivor a cochetat cu actoria. Acesta a apărut în mai multe reclame, dar și în videoclipuri ale unor mari artiști de la noi, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

Citește și: Cine este Bogdan Urucu de la Survivor.E polițist și model

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:„Am fost la un pas de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador a fost părăsit de Georgiana:„M-a lăsat, dar nu stiu de ce'

Citește și: Irisha de la Survivor a ajuns în România:„O să taxez băieții care m-au votat dacă…'

Cu ce actor celebru seamănă Bogdan Urucu, de la Survivor

Pe lângă asemănarea cu Can Yaman, Bogdan Urucu de la Survivor România mai seamănă și cu celebrul actor Jason Momoa. Bogdan Urucu este model și polițist de rutieră și are un stil de viață activ, fiind pasionat de motociclism și alte sporturi extreme pe care le practică la munte. Bogdan Urucu de la Survivor iubește natura și îi place să călătorească în toată lumea.

În plan profesional lucrurile par să-i meargă ca pe roate, dar nici în plan sentimental nu-i merge rău deloc. Bogdan Urucu de la Survivor și-a găsit dragostea în urmă cu câțiva ani, iar fericirea lui pare să fie în brațele frumoasei sale soții. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani, iar cei doi par să împărtășească aceleași pasiuni și sunt fericiți împreună.  Bogdan Urucu de la Survivor are o soție foarte frumoasă, însă Războinicul este discret atunci când vine vorba despre viața personală.

Bogdan Urucu și-a dorit să participe la Survivor

Bogdan Urucu și-a dorit mult să participe la Survivor România. Acesta se declaraă o persoană competitivă și speră că îți va depăși limitele în Republica Dominicană.

Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede,  a declarat Bogdan Urucu.

Sursa Foto: Instagram, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter