Fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică a împlinit 2 ani! Imaginea recentă cu Alexandru care a făcut furori

Publicat pe

Fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică a împlinit doi ani. Alexandru este sărbătorit în familie, mama sa fiind cea care a împărtășit câteva imagini de la fericitul eveniment din viața lor. Recent, artista a mai postat pe rețelele de socializare o imagine cu fiul ei, care a stârnit o serie de reacții pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru împlinește doi ani, iar până acum părinții lui, Lavinia și Ștefan Bănică nu au făcut publice fotografii cu chipul micuțului. Zilele trecute, Lavinia a pus o poză în care apare și micuțul cu spatele, din care se poate observa cât de mult a crescut.

Fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică a împlinit 2 ani! Imaginea recentă cu Alexandru care a făcut furoriFiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică a împlinit 2 ani! Imaginea recentă cu Alexandru care a făcut furori

După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii si pe împrăștiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea cu atât suntem mai fericiți', a transmis ea pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei.

Un detaliu în mod particular le-a atras atenția internauților: „Copilul vostru este blond? Cu cine seamănă?', „Așa blonduț?', 'Cu cine seamănă copilul tău blond?', au remarcat mai multe persoane, în timp ce altele s-au arătat curioase să vadă chipul copilului.

Alexandru a împlinit 2 ani. Cum este sărbătorit

Astăzi, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică serbează ziua de naștere a fiului lor. Artista a postat pe Instagram mai multe story-uri, în care se poate observa cum au împodobit cu baloane curtea casei, pentru a-i aduce zâmbetul pe buze lui Alexandru și a-l vedea fericit. De asemenea, nașa micuțului s-a asigurat că de la eveniment nu va lipsi și un tort absolut impresionant.

Lavinia Pârva a transmis și un mesaj cu această ocazie, demonstrând încă o dată că se simte fericită și împlinită când fiul ei este aproape: „Puiul meu!!! Te iubesc'.

Citește și: Ștefan Bănică a postat prima poză alături de Lavinia Pârva, după 8 ani de relație! Fanii au reacționat:”Cea mai frumoasă femeie din viața ta!”

Citește și: Câte intervenții estetice are Lavinia Pârva:”Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată”

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:„Am fost la un pas de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul Andi Constantin:„Știu fiecare mișcare pe care o face'

Lavinia Pârva: „Vreau să fiu prietenă cu fiul meu'

Anul trecut, Lavinia susținea că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și că este extrem de fericită în rolul ei de mamă!

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită.

Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.', spunea Lavinia.

Ștefan Bănică: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”

Dacă pentru mulți statul acasă în plină pandemie de coronavirus a reprezentat corvoadă, Ștefan Bănică Jr. privește lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, fiind recunoscător pentru timpul pe care l-a avut la dispoziție pentru a-l petrece împreună cu fiul său!

„Pandemia mi-a ‘dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face', ne-a spus Ștefan Bănică în urmă cu ceva vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter