Câte intervenții estetice are Lavinia Pârva: "Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată"

Publicat pe

După ce a devenit mămică, Lavinia Pârva și-a revenit extrem de repede, deși în timpul sarcinii s-a rotunjit vizibil. Pentru că mulți au acuzat-o că și-a îmbunătățit imaginea și cu oarece operații estetice, soția lui Ștefan Bănică le-a dat replica imediat.

De o jumătate de an, Lavinia Pârva este cât se poate de fericită – artista a devenit mămica unui băiețel adorabil și a reușit în timp destul de scurt să revină la formele perfecte care au consacrat-o. Artista a împlinit recent 35 de ani, însă arată mai bine ca niciodată. Unii dintre urmăritorii săi de pe conturile de socializare i-au reproșat însă că a cam exagerat cu înfrumusețarea, insinuând că Lavinia a apelat la operații estetice.

Artista susține că nu și-a făcut nicio operație estetică

După ce fanii au observat o schimbare la forma buzelor, dar și a sprâncenelor artistei, Lavinia Pârva a simțit nevoia să tranșeze lucrurile, menționând că nu a apelat la bisturiul chirurgului, ci doar la intervenții minim invazive.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰 Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”
, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram.

Câte intervenții estetice are Lavinia Pârva: "Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată"Câte intervenții estetice are Lavinia Pârva: "Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată"

Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter