Lavinia Pârva, schimbare de look la 35 de ani. Artista arată diferit. Fotografiile spun totul!

Publicat pe
Lavinia Pârva, schimbare de look la 35 de ani. Artista arată diferit. Fotografiile spun totul!Lavinia Pârva, schimbare de look la 35 de ani. Artista arată diferit. Fotografiile spun totul!

Ultima jumătate de an a fost poate cea mai frumoasă perioadă din viața Laviniei Pârva. A adus pe lume un băiețel și este în culmea fericirii. În plus, a revenit repede la greutatea inițială, în ciuda transformării fizice majore din timpul sarcinii. Iată că artista ce tocmai a împlinit 35 de ani a decis să aducă mici ajustări estetice la nivelul chipului.

Lavinia Pârva trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. La 35 de ani, frumoasa brunetă are tot ce și-a dorit vreodată: un soț iubitor și un bebeluș adorabil. De asemenea, este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din România.

Lavinia Pârva și-a schimbat lookul

După ce în ultima lună de sarcină ajunsese de nerecunoscut, ce-i drept, acumulând nu mai puțin de 30 de kilograme, Lavinia Pârva a revenit în timp record la silueta care a consacrat-o. De altfel, la nici jumătate de ani după ce i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel, bruneta arăta extrem de sexy în costum de baie.

Totuși, se pare că bruneta a decis că este cazul să aducă mici îmbunătățiri la nivelul chipului. După cum indică cele mai recente fotografii postate de vedetă pe contul său de Instagram, Lavinia Pârva a făcut ajustări de natură estetică, atât la nivelul buzelor, cât și la nivelul sprâncenelor. Cert e că bruneta a atras foarte multe comentarii, iar părerile sunt împărțite.

'Ți-ai schimbat fizionomia, ești cu totul altă persoană, dacă nu scria numele nu știam că ești tu' i-a comentat un urmăritor, în vreme ce un altul a precizat 'ce frumoase ți-au ieșit buzele!

Foto: Instagram

Citește și: Victor Slav are o nouă iubită. Cine este blonda sexy de care s-a îndrăgostit

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter