(P) Crème naturale vs crème cu convenționale

Publicat pe

Există, mai ales în ultimul an, un adevărat trend al folosirii cremelor naturale. Așa numitele crème BIO sunt produse obținute din extracte 100% natural, din plante sau produse naturale, cultivate fără pesticide și îngrășăminte sintetice. Unele îmbogățite cu uleiuri esentiale și netestate pe animale. De ce sunt aceste produse mai bune pentru piele, potrivit specialiștilor? Pentru că principiile active prezente în aceste produse cosmetice sunt mai puternice, cremele bio au o concentrație mare si vor fi absorbite imediat de piele. Beneficiile folosirii uleiurilor esenţiale sunt nelimitate, ele având efecte benefice multiple, atât în plan emoţional cât şi fizic. Am creat formulele NEOS folosind o gamă largă de uleiuri şi extracte din plante, pentru a răspunde nevoilor specifice diferitelor tipuri de ten. Dincolo de doar a hidrata, hrăni sau întineri pielea, produsele funcţionează într-o manieră holistică, acţionând asupra întregului sistem: trup, minte şi suflet. Dincolo de efectele vizibile asupra tenului, ajută la echilibru, relaxare şi revitalizare. Ingredientele sunt exclusiv formate din: uleiuri esenţiale naturale, uleiuri nutritive şi extracte de plante cu efecte multiple. Am combinat puterea lor, cu pasiunea şi experienţa noastră, pentru a crea produse de îngrijire cu adevărat special', spune Nela Păvăloiu, creatoarea NEOS COSMETICS, un concept 100% românesc. 

Care sunt însă plusurile unor crème bio, în fața celor convenționale?

Nu folosesc ingrediente provenite din surse modificate genetic; nu folosesc aditivi sintetici sau derivaţilor chimici, nici coloranţi sau arome artificiale; nu folosesc SLS – sulfaţi de sodiu; nu au adăugate uleiuri minerale sau produse petrochimice; nu au în conținut produse animale, cu excepţia mierii şi a altor derivate apicole; nu folosesc parabeni precum ethyl, methyl, propyl, butyl si, foarte important, nu sunt testate pe animale. Cremele bio trebuie folosite în funcție de tipul de ten, de preferat recomandate după o vizită la dermatolog. Ingredientele din cremele naturale şi organice se combină într-un amestec pur care curăţă delicat şi eficient impurităţile, hrăneşte şi hidratează pielea, desfătând în acelaşi timp toate simţurile prin arome şi senzaţii desăvârşite. Produsele NEOS au în ele puterea naturii în formule cosmetice individualizate şi speciale, folosind exclusiv ingrediente naturale a căror efectele binefăcătoarea asupra organismului au fost dovedite ştiinţific', spune Nela Păvăloiu. Atenție însă la termenul de valabilitate: cremele bio conțin conservanți de origine vegetală, ceea ce implică un termen de valabilitate scurt! Maxim 6 luni de la deschidere! Aceste crème nu trebuie depozitate în baie deoarece umiditatea și temperatura oscilează foarte des.

Filozofia NEOS

Raportarea holistică la datul natural al femeilor care caută produse care să le satisfacă sensibilităţile, să rezoneze cu treptele devenirii lor continue, să le aducă în starea de graţie şi înţelegere a rosturilor profunde. În filozofia NEOS lupta nu este cu timpul, ci cu îmbunătățirea  efectelor secundare ale îmbătrânirii. Ideea este să arăţi cel mai bine posibil la toate vârstele. Strălucitoare, luminoasă şi senină doar prin puterea tămăduitoare a naturii. Cheia de boltă a formulelor NEOS COSMETICS o reprezintă uleiurile esenţiale. Restul ingredientelor sunt organice, prepararea se face manual şi nu sunt folosiți conservanţi. Prospeţimea este asigurată doar prin ambalarea în cutii izoterme de gramaje mici. Puţin şi bun. În fiecare zi.

Detalii despre produsele bio si organice NEOS pot fi accesate pe https://www.n-eos.ro/ sau pe pagina de FB https://www.facebook.com/NeosCosmetics/ 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter