Ileana Ciuculete şi-a ascuns tot timpul data naşterii. Care era adevărata vârstă a cântăreţei de muzică populară

Publicat pe

Ileana Ciuculete şi-a ascuns tot timpul data reală a naşterii, dintr-un motiv doar de ea ştiut. Peste tot apărea că este născută pe 20 septembrie 1957, însă cântăreaţa de muzică populară venise pe lume, de fapt, cu cinci ani mai devreme, în 1952.

Ileana Ciuculete şi-a ascuns tot timpul data naşterii. Care era adevărata vârstă a cântăreţei de muzică popularăIleana Ciuculete şi-a ascuns tot timpul data naşterii. Care era adevărata vârstă a cântăreţei de muzică populară

La scurt timp după ce a încetat din viaţă, în spaţiul public a apărut o informaţie pe care Ileana Ciuculete s-a chinuit toată viaţa să o ascundă şi, anume, data reală a naşterii ei.

Despre artista al cărei nume real era Neli Ciuciulete, s-a știut că ar avea 59 de ani. Primarul Gheorghe Câmpeanu din comuna Vela, judeţul Dolj, mărturisea în urmă cu ceva timp, că artista a fost adusă pe lume mult mai devreme.

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în 1952, şi în septembrie, cu cinci ani mai devreme decât spunea ea.

Ziarul Libertatea scria, în ziua înmormântării artistei, 16 martie 2017, că pe crucea depusă la capela unde s-a aflat trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete era trecută o altă dată a naşterii faţă de cum ştia toată lumea şi anume 20 septembrie 1952.

Astfel, Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe 14 martie 2017, pe un pat de spital din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică şi nu la 59 de ani, aşa cum se ştia în spaţiul public.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter