Ștefan Ciuculescu de la Survivor a avut o accidentare dramatică, într-un meci: "Era să mor pe teren"

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu se numără acum printre cei mai competitivi concurenți de la Survivor, însă puțini știu că Faimosul a fost la un pas de a-și pierde viața anul trecut, în urma unei accidentări produse în timpul unui meci. Din cauza unui adversar, a fost cât pe ce să moară pe teren.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu de la Survivor trăiește acum experiențe inedite în competiția din Republica Dominicană, însă nu este prima oară când fotbalistul a traversat momente dificile. La finele anului trecut, sportivul a fost la un pas de a-și pierde viața pe teren, după ce un adversar l-a lovit cu capul în bărbie și a căzat, inconștient, la pământ.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor a avut o accidentare dramatică, într-un meci: "Era să mor pe teren"Ștefan Ciuculescu de la Survivor a avut o accidentare dramatică, într-un meci: "Era să mor pe teren"

Ștefan Ciuculescu de la Survivor, la un pas de moarte în timpul unui meci

Fotbalistul a rememorat, într-un interviu live pentru GSP, cum a fost la un pas de moarte în timpul unui meci pentru Liga a treia. Atunci, portarul Rapidului a fost lovit puternic de un adversar și a căzut, fără cunoștință, la pământ. Ștefan a reușit să-și înspăimânte colegii de echipă, însă, din fericire, accidentarea nu a fost gravă, așadar a putut să continue partida. În schimb, fotbalistul s-a declarat dezamăgit de faptul că nimeni din conducerea clubului nu l-a sunat să se intereseze de soarta lui…

Citește și: Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor. E campioană națională la spadă

Citește și: El este noul iubit al Alinei Vidican. S-au afișat în ipostaze tandre la un eveniment cu ștaif

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates:„A fost o perioadă dificilă…’

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9:’Am ajuns mai departe decât am crezut ‘

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor.Cântă în trupa Noaptea Târziu

„Pe mine nu m-a sunat nimeni din club când era să mor pe teren, crezi că mă sună cineva când am o problemă minoră la tendon? Păi da, era să mor pe teren, la un meci de liga a treia, la echipa a doua a Rapidului. Meciul a fost la Buzău, în turul campionatului, acum de când m-am reîntors la Rapid. A fost un meci la Buzău… Pe o centrare, a venit un adversar după ce am respins mingea. A venit cu un atac întârziat și mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde. Bine, câteva secunde mi s-au părut mie, dar… Oricum, pe nimeni n-a interesat treaba asta”, a povestit Ștefan Ciuculescu de la Survivor pentru GSP.

La FCSB îl imita pe Gigi Becali

Puțini știu că între Ștefan Ciuculescu de la Survivor și Gigi Becali există o relație specială… Iar asta deoarece fostul portar de la FCSB obișnuia să-l imite pe patronul clubului pe vremea când se afla la echipa Steaua. Dat fiind că, de-a lungul timpului s-a scris nu o dată că a fost dat afară de la club deoarece își imita patronul, fostul portar a dezvăluit cum a reacționat latifundiarul din Pipera când l-a văzut pentru prima prima dată imitându-l.

„Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună: «Bre nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare!». Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela. I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?». Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică?’, a spus Ștefan Ciuculescu, la GSP LIVE.  

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter