De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva: "De când sunt mamă... "

Publicat pe

De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva? Vedeta din juriu se emoționează și izbucnește în lacrimi în finala show-ului. După 14 săptămâni, se va afla câștigătorul într-o gală de-a dreptul spectaculoasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă se va afla cine este marele câștigător al sezonului 16! Finala Te cunosc de undeva se anunță incendiară, presărată inclusiv cu momente emoționante.

Finala se va disputa între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe. Colegele lor din acest sezon, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu vor avea un rol foarte important. Pe lângă momentele inedite din afara concursului, ele urmează să le acorde puncte finaliștilor.

De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva: "De când sunt  mamă... "De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva: "De când sunt  mamă... "

De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva

Emilia Popescu nu a reușit să se califice în marea finală, însă numărul ei va face furori în cadrul ultimei ediții din acest sezon. Mai mult, ea o va face pe Andreea Bălan să plângă cu numărul ei.

De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva? Emilia Popescu a avut mai multe transformări de-a dreptul spectaculoase în acest sezon, însă în finală va urca pe scenă cu monolog extrem de sensibil. Actrița va avea un număr impresionant, care o va determina pe Andreea Bălan să izbucnească în lacrimi.

„Acest text nu este neapărat un monolog, este un testament, dacă vreti, pe patul de moarte, al marelui Gabriel Garcia Marquez. În Ultima scrisoare a scris ultimele lui gânduri umanităţii şi prietenilor lui, cumva să ştie să preţuiască mai mult!', declară Emilia Popescu, vizibil emoţionată.

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au imitat trupa Andre, la Te cunosc de undeva. Cum a reacționat Andreea Bălan:s-a ridicat de la masă și…

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut un pas important în relație.L-a prezentat fetițelor

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Walter Zenga se căsătorește!Cine este iubita lui Nicolo

Momentul Emiliei Popescu o impresionează pe Andreea Bălan

Andreea Bălan se emoționează și nu se poate abține să nu plângă.

„A fost cel mai emoţionant şi sensibil monolog pe care l-am auzit vreodată! Am plâns şi am avut în permanenţă un nod în gât! De când sunt mamă, simt şi mai mult!', va spune Andreea Bălan, după prestaţiei Emiliei Popescu din finala Te cunosc de undeva.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter