Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au imitat trupa Andre, la Te cunosc de undeva. Cum a reacționat Andreea Bălan: s-a ridicat de la masă și...

Publicat pe

În gala de sâmbătă a emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi trupa Andre. Cu o perucă roșcată și una blondă, întocmai ca Andreea Antonescu și Andreea Bălan, băieții vor face spectacol. Iar reacția juratei Andreea Bălan este pe măsură!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Având drept temă travesti-ul, ediția de sâmbătă a show-ului Te cunosc de undeva se anunță incendiară. Niciunul dintre concurenți nu va scăpa de o astfel de provocare, iar telespectatorii vor avea ocazia să decidă cui îi este mai greu să joace acest gen: unui bărbat care trebuie să se epileze, să poarte unghii şi tocuri sau unei femei care trebuie să facă rost de masculinitate.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au imitat trupa Andre, la Te cunosc de undeva. Cum a reacționat Andreea Bălan: s-a ridicat de la masă și...Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au imitat trupa Andre, la Te cunosc de undeva. Cum a reacționat Andreea Bălan: s-a ridicat de la masă și...

Printre cei care n-au scăpat de ironia Ruletei se vor număra Liviu şi Andrei, care vor fi nevoiţi să se transforme în trupa Andre şi nu oricum, ci chiar sub privirile critice ale uneia dintre membre – jurata Andreea Bălan.

„Sincron, ăsta e indiciul!', a fost indicaţia pe care au primit-o de la Cristi, în vreme ce Ozana nu i-a încurajat nici ea: „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!', le-a spus profesoara de canto.

Şi ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Liviu şi Andrei au mai avut de înfruntat un moment dificil. Chiar în timpul reprezentaţiei, când toată atenţia lor trebuia să fie la versuri şi coregrafie, nu mică le-a fost mirarea să observe faptul că Andreea Bălan s-a ridicat şi a părăsit masa juriului. Ce a urmat însă, i-a bucurat nespus.

Jurata Te cunosc de undeva! a mers drept către trupa The Colours şi i-a acompaniat pe băieţi într-un moment cu totul şi cu totul inediat, pe care telespectatorii îl vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: Andreea Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică:'E parte din sufletul meu de când era un copil!'

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Țociu, dezvăluiri din culisele Te Cunosc de Undeva. Care e adevărata relație dintre concurenți

Citește și: Cine este Cristina Vasiu, de la Te Cunosc de Undeva

Florin Ristei, invitatul special al galei Te cunosc de undeva

Invitatului special al galei, travesti-ul – cel mai greu gen de pe această scenă, i-a pus mari probleme, dar i-a adus şi mari bucurii, aşa că în gala tematică telespectatorii se vor putea bucura de un moment special adus pe scenă de Florin Ristei şi trupa sa, Freestay.

Angela Similea, Ricky Martin, Jason Derulo sau Rihanna  sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala Travesti, de sâmbătă.

Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter