Adriana Trandafir și Romică Țociu, dezvăluiri din culisele Te Cunosc de Undeva. Care e adevărata relație dintre concurenți

Publicat pe

Showul Te cunosc de undeva se arată din ce în ce mai interesant. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut dezvăluiri despre Mirela Vaida și Pepe. Cei doi au dat detalii din culise și și-au spus părerea despre prezentatoare și cântăreț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt încântați că pot concura cu niște oameni la fel de talentați ca el. Aceștia le-au adus laude, pe rând, tuturor participanților de la Te cunosc de undeva, spunând, printre altele, despre Pepe că este extrem de talentat.

„Este o gală frumoasă, cu Emilia Popescu, cu Pepe. Cine l-a adus pe ăsta că e prea talentat? Le face pe toate. Nu am văzut așa talent. Suntem prieteni cu toți din juriu. Pe Temișan îl știu de când era mic, dar am niște emoții. Mai mult la Ozana și la Andreea Bălan', au spus Adriana Trandafir și Romică Țociu la Antena Stars.

Romică Țociu și Adriana Trandafir au avut cuvinte de laudă și la adresa Mirelei Vaida. Cei doi au spus că este foarte talentată. În general, aceștia au recunoscut că au mai existat mici „ciondăneli' între colegi, dar au o relație bună cu toții.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, dezvăluiri din culisele Te Cunosc de Undeva. Care e adevărata relație dintre concurențiAdriana Trandafir și Romică Țociu, dezvăluiri din culisele Te Cunosc de Undeva. Care e adevărata relație dintre concurenți

„Masă spartă, pahar nu, pentru că nu suntem atât de prieteni, nu ne iubim atât de mult. Între noi bineînțeles că au mai fost (n.r. ciondăneli). (…) Mirela e o contracanditată, e foarte talentată. Și colegele noastre Ana și Raluka sunt foarte bune și Emilia', au adăugat ei.

Mirela Vaida participă la Te cunosc de Undeva: „Puteam să fiu în juriu'

Mirela Vaida, Pepe, Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ştefan Bănică, Ana Baniciu şi Raluka, Emilia Popescu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Romică Ţociu şi Adriana Trandafir sunt vedetele care vor intra în competiţie la Te cunosc de undeva.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:'Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:'Nu ți-e rușine?'

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:'Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc'

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!’

Mirela Vaida abia aşteaptă să păşească în jocul transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!’, a glumit artista,

„Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte…

Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!’, a spus Mirela Vaida, entuziasmată.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă