Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva: "Abia terminasem Bac-ul și..."

Publicat pe

Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., îi calcă pe urme tatălui său. Frumos foc și talentat, tânărul le-a atras atenția producătorilor de la Antena 1, care l-au inclus în show-ul Te cunosc de undeva. Ce a povestit Radu Ștefan despre experiență?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu este foarte fericit că a primit această oportunitate. Cea mai mare provocare pentru el a fost interpretarea unui personaj feminin. Nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat să devină concurent, mai ales pentru că urmărea deja emisiunea de ceva vreme.

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult', a mărturisit Radu Ștefan Bănică, conform  a1.ro.

Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva: "Abia terminasem Bac-ul și..."Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva: "Abia terminasem Bac-ul și..."

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri despre Te cunosc de undeva

Cu toate că i-a fost greu să se adapteze la început, bunăvoința colegilor de platou l-au convins pe Radu că totul va fi bine.

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă', a declarat Radu Ștefan.

 „Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare', a completat el.

Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu. Cine este mama băiatului

Ștefan Bănică Junior are toate motivele să fie mândru de fiul său, care a prins și drag de actorie.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi', a scris artistul pe pagina de socializare în urmă cu ceva timp.

Înainte de a începe o relație cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a trăit vreme de cinci ani o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit artistului un băiețel, Radu Ștefan. După încheierea relației, de Camelia Constantinescu, o femeie discretă, fără nicio legătură cu shobiz-ul, nu s-a mai auzit nimic.

Citește și: Andreea Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică:”E parte din sufletul meu de când era un copil!”

Citește și: Hannelore de la Insula Iubirii are un nou iubit. Bărbatul este tatăl unei fetițe

Citește și: Cum se alege câştigătorul Survivor și câți bani primește. Regulile din 2021

Camelia Constantinescu și-a refăcut viața alături de alt bărbat

Începutul anilor 2000 îl prindea pe Ștefan Bănică într-o relație cu o brunetă frumoasă. Este singura femeie din viața sa care nu a activat niciodată în showbiz. Camelia Constantinescu a fost iubita artistului vreme de cinci ani, timp în care i-a și dăruit primul lui copil, pe Radu Ștefan, născut pe pe 7 februarie 2002.

După despărțire, băiatul a rămas în grija mamei, însă demonstrează că are ‘talent’ și îi calcă pe urme tatălui. Radu Ștefan a apărut într-un videoclip al lui Ștefan Bănică Jr. – Până la cer.

Ce spune Andreea Marin despre fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin a confirmat faptul că a păstrat legătura cu Radu Ştefan Bănică, chiar dacă a divorțat de tatăl lui, spunând că „e parte din sufletul meu şi din viaţa mea de când era un copil’.

Radu Ștefan avea doar trei ani atunci când Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit, așa că este lesne de înțeles relația lor apropiată, având în vedere că timp de șapte ani, când a durat mariajul cu tatăl lui, băiatul a fost tot timpul în casa lor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter