Cum se alege câştigătorul Survivor și câți bani primește. Regulile din 2021

Publicat pe

Un singur concurent din 24 pleacă acasă cu marele premiu de la Survivor România 2021. Toată lumea este curioasă cum se alege câștigătorul, câți bani primește și care sunt regulile emisiunii din 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În competiția Survivor România au intrat 12 Faimoși și 12 Războinici, însă doar unul, cel mai puternic, va ieși învingător la final. Concurenții sunt supuși mai multor probe care le testează inteligența, forța fizică, perspicacitatea și rezistența, însă premiul cel mare merită tot efortul.

Cum se alege câştigătorul Survivor și câți bani primește. Regulile din 2021Cum se alege câştigătorul Survivor și câți bani primește. Regulile din 2021

Adrenalina atinge cote maxime, iar Faimoşii şi Războinicii înfruntă condiţii grele în sălbăticie, fără adăpost şi fără hrană, fiind nevoiţi să se hrănească cu ce le oferă natura şi să-şi costruiască adăpost.

Care sunt regulile emisiunii Survivor România 2021

Prima regulă a emisiunii este televoting-ul, modalitate prin care publicul votează concurnetul preferat care să rămână în continuare în competiţie. Publicul telespectator îşi va exprima votul în funcţie de opţiunea pe care prezentatorul, Daniel Pavel, o va exprima în cadrul emisiunii Survivor România 2021, potrivit kanald.ro.

Cea de-a doua regulă, dar şi cea mai importantă, votul se va exprima în etape, iar fiecare etapă este corespunzătoare unei perioade de timp în intervalul anunţat de Daniel Pavel, care va comunica numele concurenţilor aflaţi în respectiva sesiune de vot, după cum urmează „START VOT” şi „STOP VOT”, când sesiunea de vot a expirat.

De asemenea, telespectatorii trebuie să transmită la numarul 1230, numele respectivului concurent, aşa cum este comunicat în emisiune prin afişare pe ecran.

Citește și:

Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală: „Parcă ai un început de retard, așa te comporți!”

Pepe, o primă victorie în lupta pentru avere cu Raluca Pastramă. Decizia magistraților

Lidia Buble, probleme serioase de sănătate: „Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții”

Regulile votului pentru Survivor 2021

În ceea ce priveşte numele concurenţilor care conţin diacritice este foarte important să se scrie aşa cum sunt afişate pe ecran. Vor fi luate în considerare şi voturile în care numele concurenţilor sunt scrise cu diacritice, însă numai în condiţiile următoare, numai dacă tastatura este în limba română şi dacă aparatul utilizat pentru transmiterea SMS-ului nu este unul vechi.

Voturile care nu respectă condiţiile nu sunt luate în considerare în cadrul emisiunii Survivor România 2021, însă expeditorul va fi taxat conform cu tarifului de 1.19 euro (TVA inclus).

Cum se alege marele câştigător Survivor România 2021

Pe baza voturilor exprimate de public, concurentul propus spre eliminare în cadrul unui cosiliu în funcţie de etapele în care vor avea loc eliminări, concurentul care va primi cele mai puţine voturi, atât din echipa Faimoşilor, cât şi din echipa Războinicilor, va fi eliminat şi va părăsi competiţia Survivor România 2021.

Pe parcursul competiţiei în urma acestor sesiuni de vot din prtea publicului, mai mulţi concurenţi vor fi eliminaţi.

Câştigătorul marelui premiu Survivor România 2021 se va alege în felul următor. Concurentul care în etapa de vot organizată în Marea Finală a show-ului Survivor România 2021, va obţine cele mai multe voturi din partea publicului, va fi declarat câştigătorul trofeului SURVIVOR România.

Câți bani primește câștigătorul Survivor 2021

Câştigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont. Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 lei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter