Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală: "Parcă ai un început de retard, așa te comporți!"

Publicat pe

Nicoleta Dragne, pe care toată lumea o știe de la emisiunea Insula Iubirii, acolo unde a fost ispită, a dezvăluit că și ea a a fost o victimă a depresiei postnatale. Deși este o femeie puternică, mai greu de doborât, Nicoleta spune că a avut probleme după naștere, dar a reușit să se vindece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a devenit mamă, Nicoleta Dragne s-a retras din viața publică și a preferat să-și trăiască bucuriile departe de ochii lumii. La cinci luni de la nașterea băiețelului ei, fosta ispită de la Insula Iubirii a vorbit despre greutățile prin care a trecut.

Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală: "Parcă ai un început de retard, așa te comporți!"Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală: "Parcă ai un început de retard, așa te comporți!"

A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii.

Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți. Medicii mi-au spus că este normal și că trece de la sine, până te obișnuiești cu noua viața, ce-i drept ne-a luat cam pe nepregătite. „, a povestit Nicoleta Dragne.

Citește și:

Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult: „Trebuie să treacă timp”

Drama neștiută a actriței Natașa Raab, „Coana Chiva” din reclame: „Trăiesc un coșmar de doi ani!”

Andi Constantin este Burlacul. Fosta ispită își caută aleasa

Privind în urmă, Nicoleta regretă că nu a apelat la ajutor specializat și recomandă celor care trec prin situații similare să nu stea pe gânduri și să meargă la psiholog.

Mă gândesc că dacă aș fi apelat la cineva din exterior, poate că mă ajuta mai repede să trec peste. Am mai fost la psiholog după primul episod de la 'Insula Iubirii', a fost atâta încărcătură emoțională încât plângeam dacă mă întrebai ce fac. De asta spun că dacă ai nevoie trebuie să mergi.

Noi am și avut grijă singuri de copil, doar o lună de zile soacra a venit la noi. La început a fost mai greu, cu alăptatul, că ne trezeam din două în două ore, dar am un copil foarte cuminte', a mai spus Nicoleta Dragne în cadrul emisiunii 'Xtra Night Show'.

Cine este tată copilului Nicoletei Dragne

Tatăl copilului Nicoletei Dragne este Alin, fostul soț al Mădălinei Pamfile. Ispita spune că a rămas însărcinată la doar câteva luni după ce l-a cunoscut pe tânărul timișorean, dar încă nu au vorbit despre căsătorie.

'N-am avut o discuție (nr. despre logodnă). Nu pot să îi zic eu să mă ceară. Nu știu cum aș vrea să fie, să mă surprindă', a mai adăugat fosta ispită.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter