Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul: ”Am simțit că mă rup în două”

Publicat pe

Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Proaspăta mămică a l-a adus pe lume pe băiețelul ei la 35 de săptămâni, însă micuțul este sănătos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fosta ispită de la Insula iubirii a născut pe cale naturală, iar bebelușul este perfect sănătos, chiar dacă a venit mai devreme pe lume. Nicoleta Dragne a născut la 35 de săptămâni, iar băiețelul ei are 51 de cm și cântărește 3,170 kg.

'Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații.', a povestit ea.

Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a povestit și despre momentul în care a născut. Proaspăta mămică a mărturisit că a avut dureri destul de mari, însă cel mai important este că bebelușul este bine.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, momente grele în perioada sarcinii: „De vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort”

'L-am născut în maxim 10 minute și a fost greu, pentru că am născut natural. În alea 10 minute am crezut că mă rup din toate încheieturile, pentru că era foarte mare. În rest, nu am avut treabă. N-am simțit contracțiile despre care povesteau mămicile, eu le-am simțit atunci când am ajuns în sala de nașteri. Acolo am simțit că mă rup în două.', a mai zis ea.

Nicoleta de la Insula iubirii a postat și prima imagine cu băiețelul său, iar aceasta a mărturisit că micuțul nu seamănă deloc cu ea, ci cu tatăl lui.

Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul: 'Am simțit că mă rup în două'Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul: 'Am simțit că mă rup în două'

Citește și: Gravidă în luna a opta, Nicoleta Dragne are probleme cu sarcina și este terorizată de un individ: „Acești oameni nu au ce să caute printre noi”

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter