Ștefan Manolache va deveni tătic! Fostul iubit al Andreei Antonescu face primele declarații: "E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit"

Publicat pe

Veste mare în showbiz! Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, va deveni tătic și a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Manolache, craiul de Dorobanți care a fost implicat în mai multe relații tumultoase, pare că s-a așezat la casa lui. Alexandra, actuala lui iubită nu doar că l-a adus pe drumul cel bun, dar pare că i-a făcut și cea mai mare bucurie a vieții: îi va dărui un copil.

Ștefan Manolache a confirmat vestea pentru Cancan.ro: 'E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieții mele', a spus cel cunoscut și ca 'Prințișorul taxiurilor'.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul:'Am simțit că mă rup în două'

Reamintim că Ștefan Manolache s-a iubit cu Silvia de la 'Bravo, ai stil!', la scurt timp cu colega sa, Adela Tecuceanu și ar fi fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. În egală măsură, a avut o relație de scurtă durată cu bloggeriţa Ioana Grama.

De asemenea, tânărul a avut o relație tumultoasă și cu Andreea Antonescu, presărată cu numeroase despărțiri și împăcări.

Citește și: Andra a împlinit 34 de ani! Și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și prieteni:„Ce repede trece timpul'

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au cunoscut la un eveniment

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache la un eveniment monden organizat de revista ELLE. El i-a luat ei interviu pentru Antena 1, căci este reporter special, iar atunci au făcut cunoștință, atunci ea l-a cunoscut.

EXCLUSIV pentru VIVA!, Andreea a povestit cum s-au apropiat și cum au devenit iubiți.

Citește și: Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni:'A iertat-o înainte să moară'

„Ne-am cunoscut la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental., a spus Andreea Antonescu EXCLUSIV pentru VIVA!.

Ștefan Manolache va deveni tătic! Fostul iubit al Andreei Antonescu face primele declarații: "E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit"Ștefan Manolache va deveni tătic! Fostul iubit al Andreei Antonescu face primele declarații: "E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter