Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni: ”A iertat-o înainte să moară”

Publicat pe

Odată cu divorțul, noi detalii apar din trecutul celor doi foști soți care țin astăzi prima pagină a ziarelor. Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare, după ce Larisa a lovit două persoane pe trecerea de pietoni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După o căsnicie de 22 de ani, Larisa și Alin Oprea s-au despărțit, iar totul s-a întâmplat după ce artistul a fost văzut cu o altă femeie, în Mamaia. Nu mulți știu că în urmă cu câțiva ani mama copiilor lui Alin Oprea a dat cu mașina peste două femeie, în timp ce ele se aflau pe trecerea de pietoni.

În urmă cu aproximativ 4 ani, Larisa Oprea primea o condamnare de un an și șase luni de închisoare cu suspendare, după accidentul provocat. Se pare că Alin Oprea ar fi făcut orice atunci ca să-și scape soția de închisoare, iar la momentul respectiv artistul a cerut ajutorul unui renumit chirurg.

„În seara accidentului, Alin Oprea a fost cel care a depus eforturi supraomenești pentru salvarea vieții doamnei Mihaela. El a fost cel care a convins un renumit profesor-doctor să o opereze de urgență pe victimă și a fost cel care s-a ocupat financiar de toate aspectele. Tot el el a fost cel care a așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură, rezultatul operației: viața sau moartea', a dezvăluit una dintre femeile implicate în accidentul provocat de Larisa Oprea, potrivit Cancan.

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților: „El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital”

Cum a scăpat-o Alin Oprea pe Larisa de la închisoare

Fostul membru al trupei Talisman a fost cel care s-a ocupat de tot și a avut grijă ca soția lui să nu ajungă la închisoare. Femeia lovită pe trecerea de pietoni a ieșit cu bine din operație, însă la scurt timp după accident s-a stins din viață. Se pare că doamna Nestor ar fi iertat-o pe Larisa Oprea înainte să moară, iar Alin s-a ocupat de ea până în ultima clipă.

Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni: 'A iertat-o înainte să moară'Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni: 'A iertat-o înainte să moară'

'Timp de un an și ceva, Alin a fost cel care venea aproape zilnic în vizită la doamna Nestor, avea grijă să nu-i lipsească nimic, procura tot ce era nevoie din punct de vedere medical dacă spitalul nu avea în dotare – medicamente, saltea specială, chiar și hrană uneori . Un om extraordinar, cu un suflet mare. Doamna Larisa nu a fost văzută niciodată să-și viziteze victima, cu o singură excepție, atunci când a rugat-o pe aceasta în lacrimi, s-o ierte, că are copii și să nu intre în pușcărie.

Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin, astfel încât pedeapsa pentru doamna Larisa a devenit una cu suspendare și nu cu executare. Fiind o persoană în vârstă, a decedat la ceva timp după accident. A iertat-o pe Larisa înainte să moară', a mai mărturisit sursa mai sus menționată.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul: 'Făcea pașii dictați de ea'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter