Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul: ”Făcea pașii dictați de ea”

Publicat pe

Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț, după 22 de ani de căsnicie. Inițial, motivul principal al separării ar fi infidelitatea artistului, după ce a fost prins în Mamaia cu o altă femeie. Situația se schimbă în cazul lor, pentru că noi informații apar despre despărțirea care a surprins pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce au apărut imaginile cu Alin Oprea și o brunetă misterioasă în timp ce se bucurau unul compania celuilalt pe litoralul românesc, Larisa a decis să bage divorț.

Săptămâna trecută, cei doi s-au prezentat la notar pentru a semna actele, însă artistul nu a vrut ca femeia cu care are doi copii să-i păstreze numele, astfel că sunt nevoiți să meargă la tribunal.

Principalul motiv al despărțirii lor ar fi fost faptul că Alin Oprea ar avea o amantă de mai bine de doi ani, însă acum apar noi informații, cum că ruptura s-ar fi produs din cauza Larisei.

Citește și: Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață'

Se pare că atitudinea soției sale l-a împins să facă aceste gesturi și nici de prietenii săi nu prea era agreeată.

'Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România', a mărturisit un apropiat al lui Alin Oprea, potrivit Cancan.

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților: „El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital”

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin Oprea și Larisa

Povestea de dragoste dintre Alin Oprea și Larisa a început în 1997, pe când artistul concerta la Buzău cu trupa Talisman. Ca într-un scenariu de film romantic, Alin s-a îndrăgostit la prima vedere de o tânără aflată în public, care, avea să afle la scurt timp, se numea Larisa. Artistul a invitat-o pe frumoasa buzoiancă la film și mai apoi la restaurant. La mai puțin de un an de la momentul providențialei întâlniri, cei doi aveau să se căsătorească.

Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul: 'Făcea pașii dictați de ea'Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul: 'Făcea pașii dictați de ea'

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter