Tania Budi a fost la un pas de căsătorie de mai multe ori: "Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Tani Budi, în vârstă de 52 de ani, rămâne una dintre cele mai curtate femei din showbiz! Este într-o formă fizică de invidiat de ani buni și susține chiar că se place mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani. Mulți și-au dorit să ajungă la inima vedetei și ne-a dezvăluit acum câte cereri în căsătorie a primit de-a lungul timpului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai fost mereu una dintre cele mai curtate femei din showbiz și chiar nu este cazul să fii modestă. Spune-ne despre tine, cum îți place să fii curtată? Cât de ușor/greu ai acceptat un bărbat în viața ta?

Mda… Îmi plăcea să fiu curtată, dar îmi trebuia foarte puțin timp să îmi dau seama dacă X are vreo șansă sau nu. Așa că, de nenumărate ori, am fost chiar nepoliticoasă când se insista. Poziția unei femei frumoase și celebre nu e chiar ușoară. La început poate fi o atracție, după care o piatră de moară. La relații nu m-am prea priceput, dar aici este o poveste lungă, ține de psihologie și o consider un subiect prea intim pentru a-l dezbate public. 

Ai fost vreodată pe punctul de a te căsători?

Da, am fost. La nivel de plan de viitor, niciodată foarte, foarte aproape, în sensul de a începe pregătirile. 

Și… nu pot să nu te întreb? Cam câte cereri în căsătorie ai primit? Serioase, nu de la fani…

Vreo 3-4. Nu mai țin minte. Pentru mine trecutul nu există decât ca învățăminte, nu ca amintiri concrete. Nu am timp și nici chef să îmi amintesc ceva ce poate nu a fost atât de important dacă în ziua de azi nu mai există. Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna. 

Privind în urmă, probabil cu toții avem anumite regrete sau ne-am fi dorit ca lucrurile să se așeze altfel. Tu ai vreo neîmplinire, până acum?

Nu, nu am regrete și nici neîmpliniri. Viața mea arată exact așa cum îmi doresc. Iar dacă o să am și alte dorințe, am tot timpul să mi le îndeplinesc. 

Tania Budi a fost la un pas de căsătorie de mai multe ori: "Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna"/ EXCLUSIVTania Budi a fost la un pas de căsătorie de mai multe ori: "Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna"/ EXCLUSIV

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter