Drama neștiută a actriței Natașa Raab, "Coana Chiva" din reclame: "Trăiesc un coșmar de doi ani!"

Publicat pe

O mai țineți minte pe Hermina Dumbravă din „Inimă de țigan”? Dar și mai bine pe Coana Chiva, simpatica din reclamele la lactate? Ei bine, dincolo de zâmbetul de pe micul ecran, actrița Natașa Raab ascunde o dramă care i-a rupt inima. Spune că de doi ani trăiește un adevărat coșmar și cu greu găsește putere să meargă mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La nici doi ani de la decesul soțului, medicul Vlad Guţul, răstimp în care actriței i s-a declanșat o gravă boală autoimună, Natașa Raab este din nou în doliu.

Drama neștiută a actriței Natașa Raab, "Coana Chiva" din reclame: "Trăiesc un coșmar de doi ani!"Drama neștiută a actriței Natașa Raab, "Coana Chiva" din reclame: "Trăiesc un coșmar de doi ani!"

'A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut', a spus Natașa, cu tristețe, pentru impact.ro.

Dacă viața profesională a fost mereu una de invidiat, pe plan personal, Natașa Raab a fost lovită de atât de multe tragedii, încât crede că e blestemată.

'Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate', a spus mai spus actrița.

Natașa a postat un mesaj sfâșietor, pe conturile sociale, după moartea partenerului de viață, după 40 de ani împreună: 'Iubitul meu, al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singură, Tati al meu. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine'.

Citește și:

Romanița Iovan face parastas de 7 ani pentru Adrian Iovan. Designerul va merge la locul accidentului

Cum arată Angelina Jolie la 44 kilograme. De ce a început actrița să se înfometeze

Un an de la moartea Cristinei Țopescu: „Odihnește-te pe steaua ta, suflet neliniștit!”. Marele regret al jurnalistei

Un alt necaz avea să se abată asupra familiei ei, și luna trecută:

'Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic', a mai spus Natașa Raab.

A implorat după ajutor pentru fratele ei

Anul trecut, Natașa Raab își implora prietenii de pe Facebook să o ajute: 'Fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez Escozul sau Vidatox, care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform Internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani', a fost strigătul ei de disperare, pe conturile sociale.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter