Un an de la moartea Cristinei Țopescu: "Odihnește-te pe steaua ta, suflet neliniștit!". Marele regret al jurnalistei

Publicat pe

A trecut un an de la moartea Cristinei Țopescu! Pe 12 ianuarie 2020, jurnalista era găsită fără suflare în propria casă, iar ulterior s-a stabilit că murise de aproape două săptămâni. Prietenii apropiați nu s-au împăcat cu gândul și sunt încă devastați de dispariției Cristinei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit anchetatorilor, Cristina Țopescu a încetat din viață pe 28 decembrie 2019 și a fost descoperită fără suflare abia pe 12 ianuarie 2020, timp în care toată lumea credea că este în vacanță sau nu vrea să fie deranjată. Avea doar 59 de ani!

Un an de la moartea Cristinei Țopescu: "Odihnește-te pe steaua ta, suflet neliniștit!". Marele regret al jurnalisteiUn an de la moartea Cristinei Țopescu: "Odihnește-te pe steaua ta, suflet neliniștit!". Marele regret al jurnalistei

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele', scria în comunicatul de presă care i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Cristina.

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu? „Fetița' ei, Bonnie, și-a găsit o nouă stăpână: „Orice ființă merită să fie iubită!'

Ce s-a întâmplat cu cenușa Cristinei Țopescu. Mama jurnalistei a ajuns la crematoriu, alături de cea mai bună prietenă a fiicei sale. „O să găsesc un loc așa cum și-l dorea'

Nuami Dinescu, scrisoare emoționantă pentru Cristina Țopescu: „Iubirea ta nu a primit niciun sfert din cât merita”

„Rămânem vii, doar prin faptele noastre!”

„Anul trecut primeam o veste cruntă. Cristina Țopescu, era găsită în casă fără suflare, moartă de câteva zile și necăutată de nimeni. Nici acum nu-mi vine să cred, Cristina cea iubitoare de animale până la sacrificiu este în altă dimensiune. În fiecare zi de luni și joi, privesc către cer și-i mulțumesc Cristinei.

Datorită ei am un contract de sponsorizare prin alimente de la MI (n.r supermarket). Aceste alimente au hrănit câini amărâți, nu doar din adăpostul meu, ci și din alte adăposturi sau după stradă. Rămânem vii, doar prin faptele noastre. CRISTINA ȚOPESCU continuă să trăiască până ce nici eu nu voi mai fi aici, cu voi. Odihnește-te pe steaua ta, suflet neliniștit, a scris Mona Semeniuc, de la Asociația „Casa Maidanezilor pe pagina sa de Facebook, bună prietenă a Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu a murit cu un mare regret

Cristina Țopescu era primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană, Cristina a fost vedetă a posturilor Pro TV și Prima TV, iar in 2013 a decis să se retragă din televiziune.

Îndrăgita vedetă a suferit enorm că nu a putut să aibă copii. Ea și-a dedicat întreaga viață carierei, despre care spune că a iubit-o enorm, mai ales că a moștenit multe de la tatăl ei, dar și animalelor fără stăpân.

Puțin știu că o greșeală medicală i-a spulberat Cristiei marea dorință de a avea copii. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret.

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?

Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri', a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter