Ce s-a întâmplat cu cenușa Cristinei Țopescu. Mama jurnalistei a ajuns la crematoriu, alături de cea mai bună prietenă a fiicei sale. „O să găsesc un loc așa cum și-l dorea”

Publicat pe

După ce zilele trecute s-a spus că cenușa Cristinei Țopescu nu a fost ridicată de la crematoriu, nici la cinci zile de la incinerare, iată că ies la iveală amănunte neașteptate. Se pare că mama jurnalistei a mers să ia urna cu rămășițele fiicei sale, încă de a doua zi de la incinerare.

Cenuşa Cristinei Ţopescu a fost ridicată la două zile de la incinerare, sâmbătă.  „Mama jurnalistei, împreună cu doamna Andreea Berecleanu sâmbătă. Au venit împreună cu o firmă de servicii funerare', au declarat reprezentanţii crematoriului Vitan Bârzeşti pentru Fanatik.

Andreea Berecleanu a mărturisit pentru  Elle că jurnalista i-a spus, în timpul unei discuţii pe care au avut-o în 2009, că îşi doreşte să fie incinerată şi mai apoi, o parte din cenuşă să fie împrăştiată în mare şi într-un loc unde se află cai. 

„În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ.

Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu', a spus Andreea Berecleanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter