Drama actriței Natașa Raab. La 6 luni de la moartea soțului, a făcut anunțul: ”Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”

Publicat pe

La jumătate de an de la moartea soțului ei, răpus de o maladie cruntă, pentru actrița Natașa Raab necazurile pare că nu se mai sfârșesc. În plină pandemie de coronavirus, aceasta a anunțat că starea ei de sănătate nu este bună și că suferă de o boală ce-i afectează creierul.

Populara actriță Natașa Raab a avut un an de fiere, după ce soțul ei, medicul Val Guțu, s-a stins din viață, la doar 66 de ani. Val Guțu suferea de cancer de vezică, boală care s-a răspândit rapid, deși medicul a încercat până în ultima clipă să se salveze.

La șase luni de la moartea prematură a iubitului ei soț, necazurile nu ai încetat pentru Natașa Raab. În plină pandemie de coronavirus, actrița a anunțat că starea ei de sănătate este precară, aceasta suferind de o boală autoimună cu efecte severe.

Natașa Raab are o boală autoimună

'Am o boală autoimună care îmi afectează creierul, vorbirea, sunt foarte amețită', a declarat Natașa Raab într-un interviu tv.

'Acum țara noastră trece printr-o mare încercare și văr vor pe toți, din sufletul meu, vă rog frumos ascultați de sfaturile medicilor și nu vă luați după știri false. Adevărul este că nu am văzut vremuri atât de grele. E îngrozitor, cred că ne-a pedepsit Dumnezeu. Vă rog din toată inima la fiecare oră să vă rugați frumos către Divinitate ca să ne ocrotească. Oricum suntem mult mai bine decât alte țări', a continuat Natașa, care a mai precizat că dacă soțul ei ar fi fost în viață, acum era în prima linie în lupta împotriva pandemiei.

'Mă uit câteodată la fotografia soțului meu și-mi spun că poate e mai bine așa, pentru că el dacă era medic ar fi fost în prima linie. Și era și medic și urgență. Și chiar dacă era pensionat l-ar fi chemat', a precizat Natașa Raab.

Drama actriței Natașa Raab. La 6 luni de la moartea soțului, a făcut anunțul: 'Am o boală autoimună care îmi afectează creierul'Drama actriței Natașa Raab. La 6 luni de la moartea soțului, a făcut anunțul: 'Am o boală autoimună care îmi afectează creierul'

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter