Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei: "Avem o relație..."

Publicat pe

Oana Roman a depus acum actele de divorț. Vedeta a primit o lovitură neașteptată chiar înainte de Crăciun, atunci când soțul ei a plecat de acasă. Cu trecerea timpului însă, părea că această despărțire este definitivă. Chiar dacă a luat măsurile legale pentru intentarea divorțului, se pare că Oana Roman mai păstrează o speranță în suflet pentru împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând și afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos’ , a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei: "Avem o relație..."Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei: "Avem o relație..."

Oana Roman a depus actele de divorț

Oana a fost acum invitată în emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta a anunțat că este pregătită să ia măsurile legale pentru divorț, dar nu ar spune nu dacă soțul ei ar dori să se împace.

'Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie', a spus Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: ‘Ne-am despărțit de foarte multe ori’

Citește și: Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor: „O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior'/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere! În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

De la ce a pornit scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman

Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor.

„Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea.

Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte’, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea’ de Kanal D, explicând astfel motivele rupturii de soțul ei, Marius Elisei.

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman 

Oana Roman a primit o lovitură neașteptată, chiar înainte de Crăciun. Tocmai când părea că mariajul ei a intrat pe un făgaș normal și că va petrece Sărbătorile de Iarnă alături de soțul ei, Marius Elisei a decis să plece de acasă.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar’, a declarat Marius, pentru Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter