Ce face Albert Oprea când nu e filmat, la Survivor: "I s-a atras atenția"

Publicat pe

Mellina, fostă concurentă Survivor România, a vorbit despre Albert Oprea și despre motivul pentru care acesta este antipatizat în Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit cum se comporta Războinicul cu colegii lui din echipa albastră în spatele camerelor de luat vederi .

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mellina a fost eliminată de la Survivor România, însă ambiția de care a dat dovadă în Republica Dominicană este de admirat. Aceasta a vorbit despre modul în care se comporta Albert Oprea în momentul în care nu era filmat și despre cum anumite gesturi de-ale lui l-au făcut să fie antipatizat la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D.

Ce face Albert Oprea când nu e filmat, la Survivor: "I s-a atras atenția"Ce face Albert Oprea când nu e filmat, la Survivor: "I s-a atras atenția"

Albert nu este băiat rău, aducea, o vreme, și puncte, dar e altfel decât îl vede lumea. Iar noi, acolo, am ajuns să ne vedem, cu toții, așa cum suntem. Noi, după patru luni de stat acolo, deveniserăm ca niște cupluri vechi de 10 ani, care se știu cu toate, cu bune, cu rele', a spus Mellina, pentru FANATIK.

Citește și: Albert Oprea îl acuză pe Sorin Pușcașu, la Survivor:”Împreună cu Faimoșii, a încercat să…”

Citește și: Care este strategia lui Albert Oprea, la Survivor. Sindy:„L-am rugat să fie atent'

Citește și: Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor.Cum au fost surprinși

Citește și: Marea teamă a lui Jador când a participat la Survivor.„Nu ştiam dacă am…'

Mellina, despre Albert Oprea de la Survivor

Mellina a spus că Sorin Pușcașu exagerează câteodată la Survivor România în ceea ce privește relația lui Albert Oprea. Însă, aceasta îi înțelege lui Sorin toate reproșurile pe care i le-a adus lui Albert.

„Albert este, cum să spun, un tip care nu știe să spună `te rog`, asta era una dintre problemele lui. De exemplu, stăteam în junglă și cerea ceva. Spunea, direct, pe un ton autoritar, `Dă-mi`, iar acest lucru l-am observat cu toții. Ne deranja cu felul lui de a fi, de multe ori i-am atras atenția.

La început, nu făcea nimic. I s-a atras atenția, i-am spus să se implice mai mult. Uneori o face, dar arareori din propria inițiativă. Așteaptă să fie servit tot timpul, iar asta nu era ok acolo…', a spus Mellina despre Albert Oprea de la Survivor.

Mellina: „Pentru femei este mult mai dificil'

Competiția Survivor România este mult mai grea pentru femei decât pentru bărbați, lucru pe care l-a spus și Mellina. Ei bine, din acest motiv, fosta Războinică este de părere că finala va fi a băieților. Aceasta îi vede finaliști pe Marius Crăciun, Albert Oprea, Andrei Dascălu, Culiță Sterp sau Zanni.

Pentru femei este mult mai dificil, ați văzut ce am pățit și eu, și Elena Marin. Da, cred că în finală vor ajunge băieți. De la Războinici aș miza pe Marius, pe Andrei și, poate, Albert, iar de la Faimoși îl văd pe Culiță Sterp și pe Zanni', a mai afirmat Mellina, războinica eliminată de la Survivor România 2021.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter