Care este strategia lui Albert Oprea, la Survivor. Sindy: „L-am rugat să fie atent”

Publicat pe

Sindy, după ce a fost eliminată de la Survivor România și a ajuns în țară, a făcut mai multe mărturisiri despre emisiunea difuzată de Kanal D, dar și despre Albert Oprea. Aceasta a dezvăluit care ar fi fost strategia lui, care are legătură cu motivul pentru care nu mai aducea puncte pe traseele din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sindy, eliminată din competiția Survivor România, a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a vorbit ce a însemnat experiența Survivor pentru ea. De asemenea, Sindy a vorbit și despre colegii ei de echipă de la Survivor, în special despre Albert Oprea.

Care este strategia lui Albert Oprea, la Survivor. Sindy: „L-am rugat să fie atent'Care este strategia lui Albert Oprea, la Survivor. Sindy: „L-am rugat să fie atent'

Sindy a fost eliminată de la Survivor România. Fosta concurentă a vorbit, astăzi, despre întreaga experiență din Republica Domicană, despre strategii, momente mai puțin plăcute, dar și despre foștii colegi de echipă.

Sindy a declarat că l-a susținut pe Albert Oprea din fața televizorului, înainte să ajungă ea însăți în Republica Dominicană.

Eu am urmărit tot show-ul înainte să intru. L-am susținut pe Albert când eram acasă. Și când am intrat l-am susținut, atunci el chiar aducea puncte', a spus Sindy, despre Albert de la Survivor România.

Citește și: Sindy, atac dur la adresa lui Albert, după eliminarea de la Survivor:„E responsabil pentru ce s-a întâmplat'

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor.„Nu puteam să mai merg'

Citește și: Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor:„Am mințit, m-am simțit jignit'

Citește și: Sorin Pușcașu a încetat războiul cu Albert Oprea, la Survivor:„Trebuie să mă schimb'

Sindy, despre stategia lui Albert Oprea la Survivor

Sindy a continuat să povestească că, ulterior, Albert Oprea a avut o perioadă în care nu mai aducea puncte la Survivor România, așa că toată echipa a început să îl împingă de la spate. Albert Oprea a tot ieșit favoritul publicului, iar lucrul acesta, spune Sindy, l-a făcut să se relaxeze, motiv pentru care nu se mai străduia să aducă puncte.

„Apoi a avut o perioadă în care s-a întâmplat să nu mai ia puncte și să iasă tot timpul favorit. Am înțeles, nu e nimic rău să ieșit favorit. Dar eu consider că cel care este favorit ar trebui să aducă puncte. A avut o perioadă destul de proastă, noi am încercat să-l împingem de la spate. Recunosc, s-a cam exagerat, mai ales din partea lui Sorin și poate s-a creat o mică presiune și din cauza asta.

El a ieșit tot timpul favorit și s-a relaxat pentru că știa că rămâne în show chiar dacă nu aduce puncte. S-a văzut că mereu era relaxat. Am încercat să îl ajut. Eu voiam să îi spun să facă ceva, am stat cu el, îi arătam cum să arunce și cred că lumea a văzut altfel, că eu am trecut pe partea lui Sorin. Uneori, la jocuri foarte importante, l-am rugat atât de frumos să fie atent și să ia punctul”, a mai adăugat Sindy.

Sindy, de la Survivor: „Am avut un presentiment'

Sindy a mai povestit la Teo Show că de-abia după trei săptămâni a început să se acomodeze la Survivor România. De asemenea, a mărturisit că a avut o presimțire că va fi eliminată din competiție.

„A fost foarte cald, stateam mult de tot în căldură. Noaptea era frig, eu sunt foarte friguroasă și înghețam.  Din punct de vedere psihic este foarte greu, mai ales pentru femei. Presiunea este foarte mare, eu oricum sunt foarte emotivă și aveam niște emoții de credeam că îmi sare inima din piept, mai ales atunci când eram la linia de start. Primele trei săptămâni au fost dezastru, apoi am început să mă reglez.

Eu, fiind foarte grăbită, știam că o să îmi fie greu la final. Când nu ai răbdare, e greu să te concentrezi. Și era și Jador care urla atât de tare încât nu mă puteam concentra.  (…)

Am avut un presentiment înainte să ies. Nu țin minte dacă am visat, dar am avut o presimțire dimineață. Nu am vrut să spun nimănui, dar chiar înainte de Consiliu i-am îmbrățișat pe Marius și pe Andrei și le-am spus că o să îmi fie foarte dor de ei', a spus fosta Războinică, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter