Sorin Pușcașu a încetat războiul cu Albert Oprea, la Survivor: „Trebuie să mă schimb”

Publicat pe

Este cunosctul faptul că, la Survivor România, Sorin Pușcașu are un conflict cu Albert Oprea. Ei bine, Sorin își dorește să îngroape securea războiului și a cerut iertare părinților colegului său de echipă. De asemenea, Sorin Pușcașu a mai spus că nu va mai vota din punct de vedere social, ci doar sportiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu este hotărât să îngroape securea războiului de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, dintre el și Albert Oprea. Scâteia care a trezit această dorință în Sorin Pușcasu de a se schimba a fost chiar conflictul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea. Mai exact, momentul în care Sebastian a sărit la bătaie.  

Sorin Pușcașu a încetat războiul cu Albert Oprea, la Survivor: „Trebuie să mă schimb'Sorin Pușcașu a încetat războiul cu Albert Oprea, la Survivor: „Trebuie să mă schimb'

De la ultimul incident care s-a întâmplat între Sebi și Albert, mi-am dat seama de niște chestii. Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb. O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă. Asta fac și pentru echipa asta și sufăr de fiecare dată când se întâmplă ceva greșit', a spus Sorin Pușcașu la Survivor România, în cadrul consiliului pentru eliminare.

Citește și: Scandal la Survivor, între Sorin Pușcașu și Albert Oprea:”Sunt scârbit de gesturile tale”

Citește și: Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:„Te pup, iubi. Să știi că…'

Citește și: Irisha, prima reacție după eliminarea de la Survivor:„Apreciez mult…'

 Citește și: Daniela Iliescu a dezvăluit tot ce a vorbit cu Culiță Sterp, la Survivor.De ce a izbucnit Faimosul în lacrimi

Sorin Pușcașu încheie războiul cu Albert Oprea, la Survivor

Sorin Pușcașu a continuat să spună că a încercat să demaște adevărul în ceea ce privește anumite persoane și și-a dat seama că este posibil ca oamenii de acasă să nu-l privească cu ochi buni.

Am încercat să taxez anumite persoane și să arăt adevărul, să demonstrez ceva și mi-am dat seama că acasă e posibil să fiu văzut eu cel rău. Eu n-am fost niciodată un om rău, am fost mereu corect, familia și prietenii mă știu și sunt mândri de mine. Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc.

Probabil am înțeles greșit această competiție și fiecare a venit de acasă cu o strategie, poate trebuie să vin și eu cu o strategie, dar nu m-a lăsat inima și mintea. Trag în continuare pentru echipă', a mai declarat Sorin Pușcașu la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

Sorin Pușcașu cere iertate la Survivor

Sorin Pușcașu le-a cerut scuze părinților lui Albert Oprea pentru cuvintele urâte adresate acestuia și, cel mai probabil, și părinților Mariei Chițu. Războinicul a avut critici și la adresa acesteia.

„Vreau să-mi cer scuze publicului pentru că i-am taxat cumva pentru anumite greșeli că așa le simt eu aici. Vreau să-mi cer scuze pentru anumiți părinți ai unor colegi pentru că am vorbit lucruri despre ei.

Am aceleași păreri ca atunci când le-am spus că e adevărul, doar că sunt sigur că acei părinți nu văd același lucru cu ce simțim noi aici și sunt sigur că în sufletele lor poate fi durere. Îmi cer scuze pe această cale și eu voi încerca să fiu pentru echipă și pentru mine. Voi vota din punct de vedere sportiv de acum înainte și singurii care pot taxa echipa sau pe cineva anume sunt telespectatorii', a spus  Sorin Pușcașu.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter