Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Dan Bălan. Are o carieră în diplomație

Publicat pe

Mama lui Dan Bălan este foarte cunoscută și nu s-a ferit să apară în lumina reflectoarelor, însă pe tatal artistului nu-l cunosc decât apropiații. Cine este tatăl lui Dan Bălan și cu ce se ocupă acesta?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Bălan a devenit cunoscut odată cu apariția trupei O-zone, după care a dezvoltat o carieră solo și a lansat hit după hit, melodiile sale devenind foarte cunoscute.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, este o figură cunoscută. Aceasta este prezentatoare TV în Republica Moldova, dar ce se întâmplă cu tatăl lui Dan Bălan? Acesta a preferat să aibă o viață discretă și ferită de ochii curioșilor.

Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Dan Bălan. Are o carieră în diplomațieCine este și cu ce se ocupă tatăl lui Dan Bălan. Are o carieră în diplomație

Mihai, tatăl artistului, s-a născut pe 15 februarie 1954, în satul Trebujeni din raionul Orhei. În 1979 a absolvit Universitatea de Stat, facultatea de Filologie (limba și literatură română, specialitatea jurnalism). După care, tatăl lui Dan Bălan a urmat cursuri diplomatice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României, în 1992.

Cine este tatăl lui Dan Bălan

Tatăl lui Dan Bălan, Mihai, a făcut cursuri diplomatice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Japoniei în anul 1995. După care, în anul 2002, a făcut cursurile Centrului European de Studii în domeniul securității „George Marshal' din Garmisch, Germania.

De asemenea, tatăl lui Dan Bălan cunoaște două limbi străine, engleză și rusă.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Dan Bălan.E frumoasă de pică, talentată și are jumătate din vârsta lui!

Citește și: Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul.Lucrează ăn club, ca dansatoare

Citește și: Cine este Andreea Stoica de la Burlacul.Cele mai sexy fotografii cu ea

Citește și: Cine este Andreea Stoica de la Burlacul.Cele mai sexy fotografii cu ea

Mihai Bălan lucrează în serviciul diplomatic din 1990, iar în această perioadă a fost ambasadorul Moldovei în Israel, Grecia și Cipru. Din 2012 până în 2017, tatăl lui Dan Bălan a fost Director al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.

Mihai a cunoscut-o pe Ludmila în timpul studiilor, iar pe 6 februarie s-a născut Dan Bălan, primul copil al cuplului.

Mihai și Ludmila au împreună doi copii, pe Dan Bălan și pe Sanda Bălan, care i-a călcat pe urme mamei sale și este prezentatoare de televiziune, potrivit ciao.ro.

Mama lui Dan Bălan pare cu 30 de ani mai tânără

Deși emisiunea mamei lui Dan Bălan se cheamă „Tanti Ludmila Show', Ludmila este oricum, numai tanti, nu. La aproape 63 de ani, arată senzațional și nu se sfiește să pozeze în ipostaze îndrăznețe. Fotografiile sale în rochii mulate sau chiar costum de baie sunt foarte apreciate pe rețelele sociale.

Pe lângă emisiunea TV, Ludmila Bălan cântă, însă nu a ajuns, deocamdată, la popularitatea de care s-a bucurat fiul său.

Ludmila nu pune faptul că, uneori, este confundată cu sora fiului său pe seama operațiilor estetice, despre care se bârfește în Moldova sau a dietelor drastice, ci mai degrabă pe gândirea pozitivă.

Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat', spune Ludmila.

Totodată, mama lui Dan Bălan crede că „trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin'.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, Perfecte.md

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter